Trabzonspor, Altınordu'dan Onuralp Çevikkan'ı Transfer Etti

01.07.2023 - 20:52 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 23:53

Trabzonspor, Altınordu'dan yetişen 17 yaşındaki kaleci Onuralp Çevikkan'ı transfer etti. Ertuğrul Doğan yönetimi transferi KAP'a bildirdi. Detaylar...

Trabzonspor, Altınordu'dan Onuralp Çevikkan'ı Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de beklentinin altında kalan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bordo-Mavili kulüp transfer çalışmalarına hız verdi.

Onuralp Çevikkan Trabzonspor'da

Ertuğrul Doğan yönetimi, Altınordu'nun 17 yaşındaki kalecisi Onuralp Çevikkan'ı kadrosuna kattı. Trabzonspor yeni transfer ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

KAP'a bildirildi

Bordo-Mavili kulüp, transferi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Karadeniz temsilcisinin yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Onuralp Çevikkan'ın, Kulübümüze kesin transferi konusunda Altınordu A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor ilk transferini yaptı! Kaleye 17'lik eldiven
Habere Git

5 taksitle 700 bin Euro ve kardan yüzde 25 pay

Açıklamanın devamında Altınordu'ya ödenecek bonservis bedeli yer aldı. Kulüpten, "Anlaşmaya göre, Altınordu A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak, 5 taksit halinde toplam 700.000.-EUR + KDV ödenecektir. Altınordu A.Ş.'ye ayrıca; futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %25'i, ödenecektir" denildi.

Onuralp Çevikkan yıllık 300 bin TL kazanacak

Son olarak genç kaleciye verilecek maaş bildirildi. Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Onuralp Çevikkan ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir futbol sezonu için 300.000.-TL garanti ücret ödenecektir" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor bayramda "Fırtına" gibi! Bir transfer daha KAP'a bildirildi
Habere Git

Tüm alt yaş kategorilerinde oynadı

Altınordu altyapısında yetişen 1.90'lık kaleci milli takımda U-14, U-16 ve U-17 kategorilerinde forma giydi. Onuralp Çevikkan; U-17 Milli Takımı'nda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti ve geleceğe yatırım olarak transfer edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler