Genç oyuncu için sıraya girdiler!

05.06.2017 - 18:22 | Son Güncellenme: 05.06.2017 - 18:22

Mersin İdman Yurdu’nun altyapısından yetişen yetenekli futbolcu Tolga Şahin için Sivasspor, Antalyaspor başta olmak üzere diğer Süper Lig ekipleri kıyasıya bir yarışa girdi. Ayrıca bu yıl TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Gaziantepspor’un da 1. Lig tecrübesi olan Tolga ile ciddi olarak ilgilendiği fakat Tolga’nın Süper Lig’ten bir klüp ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor.

Mersin İdman Yurdu’nun altyapısından yetişen aslen Gaziantepli olan Tolga Şahin bu kulüpte profesyonelliğe adım attı. Ardından Niğde Belediyespor’ kiralık verilen Şahin burada 2. Lig’e çıkma mutluluğunu yaşadı.Bu sezon da kariyerine Mersin İdman Yurdu ile TFF 1.Ligde devam eden genç futbolcu 32 maçta görev aldı ve 4 gol 7 asist ile bir çok kulübün dikkatini çekti.

Ofansif olarak orta sahanın her iki kanadında  ve forvet arkası olarak da oynayan ve iki ayağını da iyi kullanan Tolga için bu yıl Süper Lig’e tekrar çıkan Sivasspor ve Süper Lig’te  oldukça başarılı olan Antalyaspor’un ısrarcı olduğu iddia edildi.

Rıza Çalımbay’ın Gözdesi ve Eski Öğrencisi

Mersin İdman Yurdu’nu bir dönem çalıştıran ve şuanda Antalyaspor’un teknik menajeri olan Rıza Çalımbay’ın Tolga’yı istediği, transferin mutlaka yapılması gerektiğini yönetime bildirdiği iddia edildi. 1997 doğumlu oyuncu için Rıza Çalımbay’ın “Tolga genç ve yetenekli bir oyuncu, alttan geliyor, ben çok beğeniyorum, herkes zaman içerisinde Tolga’nın nasıl kaliteli bir oyuncu olduğunu görecek” dediği biliniyor.

Menajeri Ahmet Bulut

Sezon başından beri başarılı performansının katlayarak yükselten genç yeteneğin menajeri ise dünya çapında ünlü olan Ahmet Bulut. Arda Turan’ı Barcelonaya transfer eden; Ozan Tufan, Emre Belözoğlu gibi Türk  ve yabancı futbol dünyasının önemli oyuncularının menajerliğini yapan Ahmet Bulut, geçtiğimiz aylarda Tolga Şahin’in menajeri olmuştu. (Mersin Yeni Çizgi)

Senin için hazırladığımız haberler