Artem Karpukas İçin Galatasaray'a Transfer Açıklaması: ''Görüşme Olabilir''

29.05.2023 - 20:34 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 20:41

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Lokomotiv Moskova'da forma giyen Artem Karpukas'ı transfer etmek için gündemine aldı. Rus ekibi ise transfer açıklaması yaptı. Detaylar...

Artem Karpukas İçin Galatasaray'a Transfer Açıklaması: ''Görüşme Olabilir''

AJANSSPOR HABER

Lokomotiv Moskova'da forma giyen Artem Karpukas'ı gündemine alan Galatasaray'ın transfer çalışmalarını sürdürürken Rus ekibinin sprotif direktörü ise transfere dair açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Galatasaray istedi iddiası

Transfer çalışmalarına erken başlayan Galatasaray, dünya yıldızlarının yanı sıra yatırım için genç oyuncuları da listesine aldı. Cim Bom son olarak Rusya Premier Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova forması giyen 20 yaşındaki Artem Karpukas oldu. İddialara göre Galatasaray, önce menajeri ile görüşme sağladı. 

Menajeri doğruladı

Rus gazeteci Ivan Karpov'un telegram kanalından yaptığı açıklamaya göre, Alexander Klyuev, Ivan Karpov'a Galatasaray'ın Karpukas için kendisiyle temasa geçtiğini bildirdi. Alexander Klyuev, "Haberler doğru. Galatasaray, Karpukas'ı yakından takip ediyor. Artem'i kadrolarına katmak isityorlar. Ancak henüz bir detay yok liglerin bitmesini bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

Lokomotiv Moskova'dan Galatasaray açıklaması

Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Dmitry Ulyanov, Galatasaray ve Zenit'in transfer etmek istediği Artem Karpukas hakkında açıklamalarda bulundu. Ulyanov, "Galatasaray ve Zenit'in Karpukas'a ilgi duyduklarına dair haberleri bilmiyorum. Kulübe gelen herhangi bir resmi teklif yok. Hiçbir kulüp yöneticisi Karpukas için bizimle iletişime geçmedi. Artem ile uzun vadeli bir kontratımız var ama herhangi bir ilgi olursa konuşabiliriz." ifadelerini kullandı.

Artem Karpukas'ın istatistikleri

Lokomotiv Moskova altyapısından yetişen 20 yaşındaki Artem Karpukas, bu sezon 34 resmi karşılaşmada görev yaptı. 20 yaşındaki genç yıldız adayı bu maçlarda 2 gol atarken 1 asist katkısında bulundu. 

Lokomotiv Moskova ile 2025 yılına kadar sözleşmesine bulunan Artem Karpukas, Transfermarkt verilerine göre 3 milyon euroluk güncel piyasa değerine sahip.

Senin için hazırladığımız haberler