Gençlerbirliği, Nevşehir Belediyespor'dan Ebrar Yiğit Aydın'ı Transfer Etti

26.12.2022 - 16:55 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 17:03

1. Lig takımı Gençlerbirliği transfer tahtasını açtı ve takviyelere başladı. Al-Karalar, kaleye Nevşehir Belediyespor'dan Ebrar Yiğit Aydın'ı transfer etti.

Gençlerbirliği, Nevşehir Belediyespor'dan Ebrar Yiğit Aydın'ı Transfer Etti

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de 18 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet alan başkent ekibi Gençlerbirliği, transferde düğmeye bastı.

Gençlerbirliği'nden kaleye transfer

Abdullah Durak, Nurullah Aslan ve Alperen Babacan ile anlaşma sağlayan Başkent temsilcisi, kaleye de sürpriz bir takviye yaptı. 

Al-Karalar, Ebrar Yiğit Aydın'la anlaştı

Eskişehir'den Nevşehir'e gitti Gençlerbirliği, Eskişehirspor altyapısında yetişen ve geçen sezon öncesi Nevşehir Belediyespor'a transfer olan Ebrar Yiğit Aydın'la anlaştı. 

Eskişehirspor'un 1. Lig kadrosunda yer aldı

Eskişehirspor'un 1. Lig kadrosunda yer alan 22 yaşındaki kaleci, Kırmızı Şimşekler'de 8 maçta forma giydi.

Transfer yasağı vardı

Transfer yasağı nedeniyle sezonun ilk yarısında genç futbolcuların ağırlıkta olduğu kadroyla mücadele eden Gençlerbirliği, bu sezon 16 maçtır 3 puanla tanışamadı.

16 maçtır kazanamıyor

Gençlerbirliği, bu 16 maçlık süreçte Göztepe, Altaş Denizlispor ve Yeni Malatyaspor ile berabere kalırken; Pendikspor, Tuzlaspor, Yılport Samsunspor, Ankara Keçiörengücü, Adanaspor, Manisa FK, Eyüpspor, Altay, Çaykur Rizepsor, Bodrumspor, Erzurumspor FK, Sakaryaspor ve Beyçimento Bandırmaspor'a mağlup oldu.

100. yılında kümede kalmaya çalışacak

Spor Toto 1. Lig'de son 7 maçını kaybeden Gençlerbirliği, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek ikinci yarıda lige tutunmayı hedefliyor. Transfer yasağını kaldıran başkent temsilcisi, ikinci yarı zoru başararak 100. yılında kümede kalmaya çalışacak.

4 teknik direktör değişti

Başkent ekibi, sezonun ilk devresinde teknik direktörler Metin Diyadin, Taşkın Aksoy ve Mustafa Dalcı ile antrenör Medet Coşkun yönetiminde maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler