Gençlerbirliği'nden Özat ve Başakşehir maçı açıklaması!

09.05.2017 - 20:11 | Son Güncellenme: 09.05.2017 - 20:11

AJANSSPOR ÖZEL -Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Hakan Kaynar'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Adanaspor maçı bir talihsizlikti'

"Adanaspor maçını özetlerden takip edenler bile bizim şansız olduğumuzu tahmin ederler. En az 3 net pozisyon kaçırdık. Futbolda böyle şeyler oluyor. Adanaspor maçını talihsizlik olarak görüyoruz. Başakşehir takımı diğer İstanbul takımlarından farklı değil. Kazandığımız zaman diğer İstanbul takımlarını yenmiş gibi sevineceğiz. Sosyal medyadaki tartışmalara cevap vermeyeceğiz"

'Eleştirenler haksız çıkacak'

 "Ümit Özat nerede, nasıl konuşacağını bilen bir teknik adamdır. Kariyeri belli. Ümit Özat Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesinde mesajını dostuyla paylaşmış o da mesajı canlı yayında söyleyince o mesajda çarptırılmış. Şimdi bu tartışma üzerinden Gençlerbirliği ve Ümit Özat'ı eleştirenler haksız çıkacak. Maç herhangi bir maç olmaktan Pazar gecesi itibariyle çıktı. Konsantrasyonu sağlamak adına bu tartışma oluşturulmuş olabilir"

'Sözleşme uzatılacak'

"Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Gün içerisinde sözleşme konusunda haberler çıktı. Ümit hocayla başkanımız yarın bir araya gelecek son pürüzler hallediltikten sonra sözleşme uzatılacak"

Serdar Gürler'in  sakatlığı hakkında...

"Ligde son dört maça yürüyoruz. Başakşehir ve Beşiktaş'ın fikstürüne baksınlar. Ben bu baskıları anlamıyorum. Biz çıkacağız ve nasıl gerekiyorsa oynayacağız. Takımımız dün antrenman yaptı ve antrenmanda Serdar Gürler sakatlandı, arka adalesinde ikinci dereceden yırtık tespit edildi, yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Serdar dışında eksiğimiz yok. Kazanmak için oynayacağız"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler