Gerard Pique bilerek mı sarı kart gördü? Flaş iddia...

07.10.2019 - 20:33 | Son Güncellenme: 07.10.2019 - 17:39

Gerard Pique bilerek mı sarı kart gördü? Flaş iddia...

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique'nin, Sevilla karşılaşmasının son anlarında gördüğü sarı kartla ilgili spekülasyonlar İspanya medyasında yer aldı. İspanyol futbolcunun Real Madrid derbisinde cezalı duruma düşmemek için bilerek sarı kart gördüğü iddia edildi.

İspanya La Liga devi Barcelona, ligde oynadığı maçta sahasında ağırladığı Sevilla'yı 4-0 mağlup ederken, karşılaşmanın son anlarında yaşanan bir pozisyonla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Katalan ekibinin savunma oyuncusu Gerard Pique, mücadelenin 85. dakikasında hakem Antonio Mateu Lahoz'un verdiği bir karara sinirlenerek topa vurdu ve sarı kartla cezalandırıldı.

Bu kartla toplam 5 sarı karta ulaşan tecrübeli futbolcu, milli aranın ardından 19 Ekim'de oynanacak Eibar karşılaşmasında cezalı duruma düştü. Pique bu sayede, 26 Ekim'de oynanacak Real Madrid maçında cezalı duruma düşme tehlikesinden kurtulmuş oldu.

Ancak Pique'nin bilerek sarı kart görmesi başına iş açabilir. Federasyonun bu sebeple oyuncuya minimum 2 maçtan men cezası vermesi gündemde.

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, geçen sezon Ajax maçında bilerek sarı kart gördüğü için UEFA tarafından 2 maç ceza almıştı. (Skor)

Senin için hazırladığımız haberler