Gerard Pique: "Espanyol'u yenmek, seks yapmaktan bile daha iyi"

31.03.2022 - 23:04 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 23:20

Barcelona'nın yıldız futbolcu Gerard Pique, Espanyol nefretini ortaya döken açıklamalarda bulundu. Pique "Onlara karşı katıksız bir öfkem var" dedi.

Gerard Pique: "Espanyol'u yenmek, seks yapmaktan bile daha iyi"

AJANSSPOR HABER

Son olarak İstanbul'da UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona ile Galatasaray karşılaşmıştı. Karşılaşmanın son bölümünde Gerard Pique oyundan çıkarken ağır hareketleri Galatasaray taraftarını çıldırtmış ve büyük tepki görmüştü. 

Espanyol'u yenmek seks yapmaktan bile daha iyi

Gerard Pique bu kez Espanyol nefretini kustu. Katıldığı bir radyo programında konuşan Pique: "Uzun süredir, Espanyol'un bütçesi kadar param var. Espanyol deplasmanını, Bernabeu'dan daha çok seviyorum. Onlara karşı katıksız bir öfkem var. Espanyol'u yenmek seks yapmaktan bile daha iyi." diyerek şaşkınlık yarattı.

Shakira üzerinden Pique'ye vurdular

Pique'nin Espanyol nefretini anlamak için 2016 yılına gitmek gerekiyor. İspanya karşıtı söylemleri bulunan Pigue'ye Espanyol tribünlerinden Shakira üzerinden saldırılmıştı. "Shakira hepimizin" pankartı açan Espanyol taraftarı bununla kalmadı ve Shakira'nın eski sevgilisine gönderme yaparak "Her şey seninle başladı Antonio de le Rua" yazdılar. 

Senin için hazırladığımız haberler