Gerginlik milli takıma sıçradı!

12.11.2019 - 14:31 | Son Güncellenme: 12.11.2019 - 11:32

Gerginlik milli takıma sıçradı!

İngiltere Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Raheem Sterling, perşembe günü Karadağ ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek. Nedeni ise milli takım kampında Joe Gomez ile yaşadığı tartışma.

Sterling ile Gomez, hafta sonu Liverpool'un Manchester City ile oynadığı karşılaşmada ufak bir gerginlik yaşamış ancak maç sonu her şey tatlıya bağlanmıştı. Futbolcular bugün milli takım kampı için toplanırken Sterling'in bu olayın etkisinden kurtulamadığı ortaya çıktı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre milli takımın kamp yaptığı otelin kantininde oturan Sterling, Gomez'in içeri girdiğini görünce ona doğru elini uzattı ve daha sonra onun boynundan tuttu. Sterling'in ilk başta şaka yaptığını zanneden arkadaşları durumun ciddi olduğunu görünce araya girdiler. 

Bu olay sonrası bir açıklama yayımlayan İngiltere Futbol Birliği de Sterling'in Karadağ ile oynanacak maçın kadrosunda yer almamasına hükmetti.

İngiliz yıldız da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygularına yenik düştüğünü kabul ederken Gomez'le arasında bir sorun kalmadığını ifade etti. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler