Gerrard'ın kızı Lilly-Ella Gerrard, mafya liderinin oğluyla aşk yaşıyor

03.10.2022 - 18:35 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 18:53

Liverpool'un efsane futbolcusu ve Aston Villa teknik direktörü Steven Gerrard'ın influencer olan kızı Lilly-Ella Gerrard, İrlandalı mafya babasının oğluyla birlikte olduğu ortaya çıktı

Gerrard'ın kızı Lilly-Ella Gerrard, mafya liderinin oğluyla aşk yaşıyor

AJANSSPOR - HABER

Liverpool'un efsane kaptanı olan Aston Villa Teknik Direktörü Steven Gerrard'ın kızı Lilly-Ella Gerrard'ın İrlandalı mafya babası Liam Byrne'nin oğlu Lee ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. 

Lilly Ella ile Lee Byrne İbiza’da tatilde

İngiliz basınında yer alan haberlere göre deneyimli teknik direktörün kızı Lilly-Ella'nın, 23 yaşındaki Lee Byrne ile Nisan ayından beri görüştüğü belirtildi. Hatta Lilly Ella ile Lee Byrne çifti bu yaz arkadaşlarıyla birlikte İbiza’da tatil yaptığı ortaya çıktı.

Lee’nin çeteye dahil olup olmadığı bilinmiyor

İrlandalı mafya babası Liam Byrne'nin İngiltere ve İrlanda'daki bir uyuşturucu karteli operasyonlarının başı olduğu bildiriliyor. Byrne’in oğlu Lee’nin çeteye dahil olup olmadığı ise belirsizliğini koruyor. Lilly-Ella Gerrard'ın Formby’deki evinde sık sık Lee ile görüşütüğü de basına yansımaya devam ediyor.

Steven Gerrard ve mafya lideri yan yana

Geçen hafta ise Steven Gerrard ve mafya lideri Liam Byrne'nin İbiza'da bir barda birlikte otururken çekilen görüntüleri İngiltere'de gündem olmuştu. Ünlü teknik direktörün ve mafya liderinin nasıl tanıştığı ise kesin olarak bilinmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler