Hatayspor Maçının Ardından Beşiktaşlı Ghezzal ve N'Koudou'dan Açıklama

19.03.2022 - 21:23 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 21:59

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Kevin N'Koudou ve Rachid Ghezzal açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Hatayspor Maçının Ardından Beşiktaşlı Ghezzal ve N'Koudou'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 30 haftasında Beşiktaş ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan zorlu mücadele 1-1 beraberlik ile sona erdi. Kar yağışı ile birlikte olumsuz hava şartlarının etkili olduğu akşamın ardından Beşiktaşlı oyuncular açıklamalarda bulundu.

102 gün sonra taraftarına kavuştu

Ayak bileğinden geçirdiği sakatlıktan dolayı tam 102 gün yeşil sahalardan uzak kalan Kevin N'Koudou, uzun aranın ardından forma giydi. Karşılaşmanın 75. dakikasında oyuna dahil olan futbolcu, hücum yollarındaki etkinliği ile dikkat çekti. Fransız oyuncu, maçın ardından açıklama yaptı.

"Ne yaparsan yap olmuyor"

N'Koudou: "Uzun süre sonra sakatlıktan döndüm. Futbolda sakatlıklar oluyor yapacak bir şey yok. Bugün de elimden geleni yaptım, yapmam gereken de buydu. Geri dönmek güzeldi ama 3 puan alsak daha güzel olacaktı. Böyle maçlarda bazen ne yaparsan yap olmuyor maalesef. Beşiktaş forması giyen her futbolcu elinden geleni yapmak zorundadır."

Ghezzal, takımın en çok asist yapanı

Beşiktaş'ın Atakaş Hatayspor karşısında 16. dakikada bulduğu golde asisti kaydeden oyuncu olan Rachid Ghezzal, asist sayısını 4'e yükselterek, Siyah-Beyazlılar'da en fazla son pası veren isim oldu. Kara Kartal'ın gol yollarındaki en önemli silahlarından biri olan Cezayirli, maç sonu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Küçük detaylardan kaybediyoruz"

"Her maç aynı şey oluyor. Her maç aynı hissiyatı yaşıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Bu sezonu da bitirebileceğimiz en üst seviyede bitirmek istiyoruz. İyi başladık, gol attık. Maçı bitirebilecek golü atamadık. Faul olmayan pozisyondan gol yedik. Küçük detaylardan kaybediyoruz."

"Bu tarz gol yedikten sonra geri dönmek zor oluyor"

"Elimizden geleni yapıyoruz ama belki şanssızlık belki de öz güven eksikliğidir bilmiyorum. Tehlikeli bile olmayan pozisyondan gol yedik. Bu tarz gol yedikten sonra geri dönmek zor oluyor. 8 maç var, direkt rakiplerimizle oynayacağız. Bunları kazanmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler