Ghezzal için kiritik karar! Belirleyici Gökhan Töre...

12.08.2021 - 13:36 | Son Güncellenme: 12.08.2021 - 13:42

Süper Lig'in açılışında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta lisansı çıkartılmasına rağmen Rachid Ghezzal'ın yerine Gökhan Töre oynayacak. İşte tüm detaylar...

Ghezzal için kiritik karar! Belirleyici Gökhan Töre...

Kartal YİĞİT- AJANSSPOR

Geçen sezon kiralık olarak oynadığı Beşiktaş'ta sezona damga vuran ve asist kralı olan Rachid Ghezzal transferi teknik direktör Sergen Yalçın'ın elini rahatlattı.

Ghezzal'in oynamasında engel yok

Leicester City ile sezon öncesi çalışmalarını yapan Rachid Ghezzal fiziken hazır durumda. Cezayirli oyuncunun lisansının Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi çıkacağı öğrenildi.

Sergen Yalçın, Gökhan Töre'yi küstürmek istemiyor

Yalçın'ın Ghezzal'e yarın oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında görev verip vermeyeceği Gökhan Töre'nin sakatlık durumuna göre belli olacak.  Adalesinde ağrı hisseden Töre'nin ciddi bir sakatlığı olmadığı öğrenildi. Sergen Yalçın, kampta bütün  çalışmalara katılan Gökhan' ı küstürmemek için tercihini bu oyuncudan yana kullanacak.

Töre hazır hissetmezse Ghezzal...

Gökhan Töre'nin kendisini hazır hissetmemesi halindeyse Sergen Yalçın formayı Rachid Ghezzal'e verecek. Cezayirli oyuncunun ilk 11 olmasa bile  sonradan oyuna girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler