Beşiktaş Bodo/Glimt deplasmanında! Rachid Ghezzal: "İyi durumda değiliz"

25.10.2023 - 21:04 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 21:29

Son dakika | UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt deplasmanına giden Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Rachid Ghezzal maç öncesi açıklamada bulundu. Detaylar.

Beşiktaş Bodo/Glimt deplasmanında! Rachid Ghezzal: "İyi durumda değiliz"

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi D Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, Bodo/Glimt ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal zorlu mücadele öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ghezzal: "İyi durumda değiliz"

Rachid Ghezzal, "Yarın çok zor bir maç olacak, bunun bilincindeyiz. İyi durumda değiliz. Konferans Ligi'ndeki son maçımızda Lugano'ya karşı sahamızda kaybettik. Bu yenilgiyi telafi etmemiz gerekiyor" dedi.

"Grupta iyi bir konuma gelmek istiyoruz"

3 puan alarak grupta hedeflenen yere ulaşmaları gerektiğini vurgulayan Ghezzal, "Bunun için de yarın tek düşüncemiz 3 puanı almak ve grupta iyi bir noktaya gelmek. Yarın ne yapıp edip 3 puanla ayrılıp grupta iyi bir konuma gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşitkaş Yardımcı Antrenörü Vukas: "Galatasaray maçında iyi izlenim verdik"
Habere Git

"Şanslıyız, daha soğuk olabilirdi"

Norveç'teki hava durumu hakkında Ghezzal, "Şanslıyız, daha soğuk olabilirdi. Kura çekildiğinde biliyorduk bu mevsimde buraya geleceğimizi ama daha soğuk daha çetin bir havada mücadele edebilirdik. Biz hazırız, iyi hazırlandık, iyi odaklandık maça. Bu hava şartları bizi daha motive de edebilir. Bu iyi hazırlanmanın sonunda da yarın buradan galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

"Kötü zeminlere nazaran suni çimde oynamayı tercih ederim

Bodo/Glimt'in maçlarını oynadığı suni çim hakkında konuşan Cezayirli futbolcu, "Bu çok olağan bir durum değil. Zaman zaman nadiren de oynanabiliyor. Biz çok fazla denk gelmiyoruz suni çimde oynamaya. Ama ben oyuncu olarak bazen denk geldiğim çok kötü zeminlere nazaran suni çimde oynamayı tercih ederim" ifadelerini kullandı.

"Burada antrenman yapamadık"

Sözlerine devam eden Ghezzal, "Bizim de uzun bir uçuşumuz oldu. Bu yüzden burada antrenman yapamadık. Teknik olarak bunlar detay aslında. Biz burada çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi oynayıp, iyi hazırlandığımız için de ufak detayları hiçbir şekilde göz önünde bulundurmadan Beşiktaş gibi oynayıp yarın kazanmak için sahada olacağız" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan kesik! Bodo-Glimt maçında yoklar
Habere Git

"Kendimi yüzde 100 hissediyorum"

Uzun bir sakatlıktan çıkan Rachid Ghezzal, fizik durumu için "Yüzde yüz hissediyorum kendimi. Zaten böyle olmasam ne hocam beni oynatır ne de ben oynamak isterim. Son 2 maçta 90 dakika oynadığım için çok mutluyum. Bu kadar süre alınca takıma daha çok faydalı olduğumu düşünüyorum ve böyle devam etmesini umuyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler