Beşiktaşlı Ghezzal'dan Bafetimbi Gomis'e 'Come to Beşiktaş" çağrısı

26.01.2022 - 15:16 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 16:28

Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis ile flaş gelişmeler yaşanıyor. Burak Elmas eski futbolcuları ile görüştüklerini belirtirken, bir hamle de Beşiktaşlı futbolcu Ghezzal'dan geldi.

Beşiktaşlı Ghezzal'dan Bafetimbi Gomis'e 'Come to Beşiktaş" çağrısı

2017 yılında transfer olduğu Suudi Arabistan Kulübü Al Hilal ile olan sözleşmesini feshederek bonservisini eline alan 36 yaşındaki golcü Süper Lig transfer piyasasını hareketlendirdi.

Burak Elmas, Gomis'le görüştüklerini söyledi

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas dün akşam Teke Tek programında yaptığı açıklamada Fransız futbolcunun görüştükleri isimler arasında yer aldığını açıkladı. 

Ghezzal'dan Gomis hamlesi 

Süper Lig'den Antalyaspor'un da Gomis'e talip olduğu ifade edilirken, Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal'dan sürpriz bir hamle geldi.

İlgini Çekebilir
Başkan Elmas 'Gomis'i açıkladı! İşte Galatasaray'ın teklifi
Habere Git

'Come to BEŞİKTAŞ'

29 yaşındaki Cezayirli futbolcu Gomis'in instagram hesabından yaptığı son paylaşıma yorum yaparak "Come to BEŞİKTAŞ" yazdı. Yıldız futbolcunun bu çağrısı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

"Kendine Instagram'dan forvet bakıyor"

Ghezzal'ın Bafetimbi Gomis'in paylaşımına 'Come to BEŞİKTAŞ' yorumu yapmasının ardından bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı da çok konuşulanlar arasına girdi. Twitter kullanıcısı paylaşımında, "Ghezzal Gomis'in son instagram gönderisine "come to Beşiktaş" demiş... Adam sezon başından beri asistlerinin hiç olmasından nasıl bıkmışsa artık instagram'dan kendine forvet bakıyor ya." ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarından '#BackToGalatasarayBafe' kampanyası 

Galatasaraylı taraftarlar da eski futbolcularının takıma geri dönmesini isterken sosyal medyada '#BackToGalatasarayBafe' hashtagi ile kampanya başlattı.

6 Milyon Euro'ya Al Hilal'e gitti

Temmuz 2017'de Galatasaray'ın Swansea'den 2.5 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Gomis, 2018'de sarı kırmızılı takımdan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Al Hilal'e transfer oldu. Suudi ekibinde çıktığı 147 maçta 107 gol ve 16 asistlik performans sergileyen 36 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'dan ayrılık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Galatasaray'ı çok seviyorum ancak bu ilgiyi ve sevgiyi ayrılırken Galatasaraylı yöneticiler tarafından hissedemedim'' ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler