Selahattin Baki, Galatasaray'a Kaptırdıkları Zaha Transferi Hakkında Konuştu

27.07.2023 - 00:24 | Son Güncellenme: 27.07.2023 - 00:42

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaray'a kaptırdıkları Wilfried Zaha transferiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. ''Gerekirse Florya'ya gideriz'' dedi. Detaylar...

Selahattin Baki, Galatasaray'a Kaptırdıkları Zaha Transferi Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Zimbru'yu 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de maçtan hemen sonra kulüp yöneticisi Selahattin Baki, açıklamalarda bulundu. Baki, Galatasaray'a kaptırdıkları Zaha transferine sert yorumlarda bulundu. Detaylar...

''Zaha'nın ağabeyi teklifi beğenmedi''

 Selahattin Baki, Galatasaray'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Baki, Zaha transferinin çalım olmadığını, istedikleri futbolcuya imza attırabileceklerini söyledi. Baki, "Zaha transferi... Akılları sıra bizi kötü göstermeye çalışıyorlar. Galatasaray'ın medya mensupları algı nasıl yaratılır dersi veriyorlar. Biz Zaha'nın ağabeyine teklifte bulunduk, kendileri yeterli bulunmadı.'' dedi.

''Zaha'nın temsilcisine yanıt vermedik''

Zaha'nın yıllık maliyeti hakkında konuşan Baki, ''Daha sonra onlar bize bambaşka bir teklifle geldi. Yıllık 10 milyon euro'yu bulan bazı istekleri görünce ilk defa bir oyuncunun temsilcisine yanıt vermedik. Sanki transfer çalımı atmışlar bize gibi konuşuyorlar. Biz Fenerbahçe'yiz. 4 gün önce masadan kalktığımızı bize yakın basın mensupları zaten tebliğ etmişti. Biz bazıları gibi resmi yazışmaları deşifre etmeyiz'' dedi.

''Florya'da yatan bir aslan vardı hatırlarsanız''

Galatasaray'ın elinden aldıkları oyuncular hakkında konuşan Baki, ''Transfer çalımı görmek isteyen sadece bizim dönemimizdeki Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can, Joao Pedro ve son olarak Szymanski transferlerine baksın. Florya'da yatan bir aslan vardı hatırlarsanız.'' dedi.

''Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz"

Fenerbahçe bir oyuncu almak isterse gidip alacağını hatta Florya'dan da alabilecek güçlerinin olduğunu söyleyen Baki, ''İrfan Can bizi istiyor diyordu o dönemki hocaları. Bir gecede gittik aldık. Galatasaray, özel uçakla getirdiği Szymankski'ye tesislerinde hocasıyla toplantı yaptırdı. Bir kez daha karşı karşıya gelirsek Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz." dedi.

Galatasaray'dan cevap gecikmedi

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki'nin açıklamasından hemen sonra Galatasaray, video paylaşarak, ''Wilfried Zaha t-shirtlerini GSStore.org’dan satın alabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler