Gidiyorlardı! Kartal 5 ismi takımda tuttu...

06.09.2023 - 08:48 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 08:58

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, sezon başında ayrılmak isteyen Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc ve İrfan Can Kahveci'yi kalmaya ikna etti.

Gidiyorlardı! Kartal 5 ismi takımda tuttu...

Sezona Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı parolasıyla başlayan Fenerbahçe, yaptığı transferlerle dikkat çekti. Jorge Jesus'un ayrılmasıyla takımın başına geçen teknik direktör İsmail Kartal, oyuncular ile bir araya gelerek mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen futbolcuları başarıya inandırdı ve kulüpte kalmaya ikna etti.

5 isim mutsuzdu, İsmail Kartal ikna etti

Sabah'ın haberine göre Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc ve İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de mutsuzdu. Teknik direktör İsmail Kartal, bu oyuncular ile toplantılar yaparak ikna çalışmalarına başladı. Kartal, futbolcular üzerinde etkili oldu ve oyuncular takımda kalmak istedi.

"Kalın hep birlikte tarih yazalım"

Osayi-Samuel: İsmail Kartal, Samandıra’da pozitif bir hava oluşturacaklarının sözünü vererek Osayi Samuel’i ikna etti.

Ferdi Kadıoğlu: Kartal, “Diğerlerine de söyledim; kalın hep birlikte tarih yazalım. Hedefimiz 3 kulvarda şampiyonluk. Sistemin önemli bir parçasısın. En az bir yıl daha bu takımda oynamalısın” diyerek Ferdi’nin gitmesine mani oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi listesi belli oldu
Habere Git

Forma adaleti sözü

İsmail Yüksek: Bu yaz İsmail Yüksek ile ilgilenen en ciddi takım Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’di. Genç futbolcu, İsmail Kartal'dan forma adaleti sözünü aldı.

Miha Zajc: Zajc, 2-3 kez İsmail Kartal ile telefon görüşmesi yaptı. Başarılı orta saha, Kartal’ın ısrarıyla sözleşme yeniledi. Slovak oyuncu, geçen sezon Jorge Jesus'tan az forma şansı bulmuştu. İtalya Ligi’nden teklifler alan Zajc, hepsini reddetti ve İsmail Kartal’ın sözüne güvenerek Fenerbahçe’de kaldı.

İrfan Can Kahveci: Geçen sezon tribünler tarafından protesto edilen isimlerin başında gelen İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de mutsuzdu. Kartal, çok iyi bir iletişimle İrfan Can'a kendisinden beklentisini anlattı. Oluşturduğu olumlu hava ile oyuncuyu tekrar kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler