Giray Bulak, Trabzonspor'dan teklif aldı mı? Açıkladı!

25.05.2018 - 12:50 | Son Güncellenme: 25.05.2018 - 12:50

Trabzonspor'un eski teknik direktörü, son olarak Balıkesirspor'da görev alan deneyimli çalıştırıcı Giray Bulak, hakkında çıkan 'Trabzonspor'un teknik direktörü olacak' iddialarını cevapladı.

Giray Bulak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Gökoğlu ve Boncuk'a teşekkür'

Geride kalan sezonu Adana Demirspor ve Balıkesirspor takımlarında geçiren Giray Bulak, "Benim adıma güzel bir sezon geride kaldı. Adana Demirspor'daki serüvenimiz kısa sürdü fakat ayrılıklar yaşanabiliyor. Bu sezon birlikte çalıştığımız Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu ve Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk'a bana şans verdikleri için teşekkür ediyorum. Genel olarak her iki takımda da iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Giray Bulak, Trabzonspor'la anlaştı mı? Açıkladı!

Bulak, hakkında gündeme gelen Trabzonspor iddialarını ise şöyle cevapladı:

Balıkesirspor'la görüşeceğim. Balıkesirspor'la sadece Trabzonspor ve Milli takımdan teklif gelirse devam etmem. Ben Trabzonsporluyum, ismimizin camiamızla anılması bizi mutlu etti. Fakat henüz bana gelen resmi bir teklif yok. 'Trabzonspor özüne dönüyor' sloganı çok güzel burada şu yanlış anlaşılmasın; Trabzonspor, maddi olarak kötü durumda ondan dolayı bizler göreve talibiz, böyle bir şey yok. Trabzonspor her zaman çok güçlüdür. Trabzonspor, her zaman şampiyonluğa adaydır. Yardım kampanyaları da yanlış algılandı, buradaki amaç; Trabzonspor sevdalılarını harekete geçirmek ve camiada bütünlüğü sağlamaktı. Bir gün Trabzonspor’u ben şampiyon yapacağım. Bunu ben zaten 20 sene önce söyledim. Bakalım ne zaman olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler