Giray Bulak'tan çarpıcı Burak Yılmaz sözleri: 'City'de, Münih'de, Liverpool'da...'

09.01.2019 - 19:54 | Son Güncellenme: 09.01.2019 - 22:54

Giray Bulak'tan çarpıcı Burak Yılmaz sözleri: 'City'de, Münih'de, Liverpool'da...'

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, kupadaki Trabzonspor maçı, transfer gündemi ve Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.

Giray Bulak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Yücel İldiz'e kırgınım'

"Zor şartlar altında mücadele ediyoruz. Abdulkadir Özgen ve Oğuz Yılmaz aramızdan ayrıldı. Steve Beleck yarın kampımıza katılacak. Yılmaz Vural, Erkan Sözeri ve Mehmet Altıparmak'a teşekkür ediyorum. Yücel İldiz'e de kırgınım. Keşke transfer çalışmaları yaparken takımlarımız bizim zor durumda olduğumuzu da düşünseler"

Trabzonspor maçı yorumu

"Trabzonspor'la kupa maçımız var. Fakat sıkıntılarımızdan dolayı maçın analizini yapamadık. Sorunlarla boğuştumuz için henüz maçı düşünemedik. Trabzonspor benim camiam. Trabzon'a gideceğiz, orada kazanmak için mücadele edeceğiz"

'Abdülkadir Ömür, Liverpool'a gitmeli'

"Abdülkadir Ömür, Liverpool'a gitmeli. Yusuf da gitmeli. Ülkemizi ve Trabzonspor'u bu genç futbolcularımız temsil etmeli. Son 10 yılda bu genç oyuncularımızın sayısı artardı. Fakat teknik direktörlerimiz ne yazık ki şans vermedi"

'Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta başarılı olur'

"Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta başarılı olur. Burak, Bayern Münih'de, City'de, Liverpool'da da başarılı olur. Bu çocuklarımızla iletişim kurmayı beceremiyoruz. Türkiye'de kaç tane Burak var? Bir defa yanlış yürüdüğünde bu yanlışlarla bu futbolcularımızı değerlendiriyoruz"

'Trabzonspor'a kırgınlığım devam ediyor'

"Sezon öncesi Trabzonspor'la görüşmemiz olmadı. Trabzonspor'a kırgınlığım devam ediyor. Sebebi o donanımda bir insanım. Maalesef kırgınım. Trabzonspor o şansı yöresinin insanına vermedi"

Senin için hazırladığımız haberler