Giresunspor kaç transfer daha yapacak? Başkan Bozbağ açıkladı!

21.08.2018 - 15:41 | Son Güncellenme: 21.08.2018 - 18:48

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un Başkanı Mustafa Bozbağ, transfer çalışmaları ve ligdeki hedeflerini Radyospor'da anlattı. Bozbağ, taraftarlara da mesaj gönderdi.

Giresunspor kaç transfer daha yapacak? Başkan Bozbağ açıkladı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un Başkanı Mustafa Bozbağ, transfer çalışmaları ve ligdeki hedeflerini anlattı. Sadece 6 numara pozisyonuna transfer yapıp, transfer dönemlerini tamamlayacaklarını belirten Bozbağ, “Borçsuzluk şampiyonluk kadar değerli” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mustafa Bozbağ’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Kaynaşma sürecini galibiyetlerle geçebilmek önemli"

Konuşmak için çok erken ama lige moralli girmek önemli. Çok çok iyi oynamadığımız maçlarda puanlar almak ümit verici. Yeni oyuncular geldi. Kaynaşma sürecini, böyle galibiyetlerle geçmek çok sevindirici.

"Elazığspor maçını kazanarak seriyi devam ettirmek istiyoruz"

Elazığspor maçında inşallah seyircimizin önünde güzel, coşkulu bir maç oynarız. Elazığspor maçını da kazanmak istiyoruz. Futbol bu. Kimse oynamadan size puan vermiyor. Bu maçı kazanmak ve seriyi sürdürmeyi amaçlıyoruz.

Giresunspor kaç transfer daha yapacak?

Sadece 6 numara transferi yapacağız ve transferi kapatacağız. Ciddi transferler yaptık bütçemize göre. Ben rakam olarak çok üst düzey paralar vermiyorum. Biz bütçemize göre iyi transferler yaptık.

"Borçsuzluk şampiyonluk kadar değerli"

Önce kulübü borçsuz görmek istiyorum. Borçsuzluk şampiyonluk kadar önemli. Küçük şehrin güzel takımını daha da yukarıya taşırsak mutlu olacağım. Kulüplerimiz çok sıkıntılı. Transfer tahtalarını açamıyorlar. Yöneticilere iş düşüyor. Şampiyonluk kadar değerli olan şey; borçsuzluktur. Böyle bakıyoruz.

Metin Diyadin'in takıma olan pozitif etkisi

Metin Diyadin’i ben göndermemiştim kendisi istifa etmişti. Gelişi de aynı şekilde oldu. Biz sadece Metin Hoca değil, her hoca ile aile gibi çalışıyoruz. Biz birini sevdik mi her şeyiyle kabul ediyoruz. Giresunspor’da bir aile ortamı var. Umut ediyorum bu aile ortamı lig sonuna kadar bozulmaz.

Giresunspor taraftarlarına mesajı

Giresunspor taraftarlarına bir mesajım var. Taraftarlarımız sadece iyi günde değil, kötü günde de destek çıksınlar. Çünkü taraftarlık budur. Bizleri güzel günler bekliyor. Herkese iyi bir bayram diliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler