Giresunspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş İle Yolları Ayrıldı

02.05.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 21:28

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, teknik direktör Hakan Keleş'ın ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Giresunspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş İle Yolları Ayrıldı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de düşme mücadelesi veren Bitexen Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Başkan doğruladı

Gazeteci Mehmet Cem Çakır, paylaştığı haberde Giresunspor Başkanı Nahid Yamak ile konuştuğunu ve teknik direktör Hakan Keleş ile yolların karşılıklı anlaşarak ayrıldığını belirtti.

Avantajı İstanbulspor'a kaptırdılar

Giresunspor, Süper Lig'in 32. haftasının dün akşam oynanan maçında düşme hattındaki doğrudan rakibi İstanbulspor'a 1-0 mağlup olarak kendini zor bir duruma sokmuştu. Bu sonuöa 16. sıradaki Karadeniz temsilcisi 27 puanda kalırken, bir üst sıradaki İstanbulspor ise 32 puana yükseldi.

İlgini Çekebilir
Keleş'ten veda sinyali
Habere Git

Sinyali vermişti

Genç teknik adam Giresunspor'un 31. haftada evinde Medipol Başakşehir'e 5-2 mağlup olduğu maçın ardından yeşil beyazlı tribünlere el sallayarak veda mesajı vermişti.

Haftaya zorlu rakip

Kümede kalma savaşı veren Karadeniz ekibi ligin 33. haftasında şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe'yi Çotanak Stadyumu'nda konuk edecek. Zorlu karşılaşma 7 Mayıs günü saat 19.00'da başlayacak.

3 yıl 110 maç

Ağustos 2020'de Karadeniz ekibinin başına geçen yerli çalıştırıcı Girseunspor'u 110 maçta çalıştırdı. Takımda 3. sezonunu geçiren çalıştırıcı bu karşılaşmalarda 1.43 puan ortalaması tutturdu.

İlgini Çekebilir
Giresunspor Başkanı Nahid Yamak isyan etti: "Bizim artık sabrımız taştı"
Habere Git

45 yıllık hasrete son vermişti

Hakan Keleş yönetiminde Giresunspor  2020-2021 sezonunda TFF 1. Lig'de 70 puan toplayarak 2. sırada Süper Lig'e çıkmayı başardı. Karadeniz ekibinin 1977'den bu yana Süper Lig hasreti sürüyordu.

Senin için hazırladığımız haberler