(ÖZET) Rayo Vallecano-Girona Maç Sonucu: 1-2

11.11.2023 - 18:38 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 18:41

La Liga’da liderlik koltuğunda bulunan Girona, deplasmanda Rayo Vallecano’ya konuk oldu. Karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı. İşte maç özeti...

(ÖZET) Rayo Vallecano-Girona Maç Sonucu: 1-2

AJANSSPOR - HABER

La Liga’da 13’üncü hafta karşılaşmasında lider Girona, Rayo Vallecano’ya konuk oldu. La Liga lideri rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etti ve milli araya lider girmeyi garantiledi. Girona’ya galibiyeti getiren goller ise Artem Dovbyk ve Savio’dan geldi.

Real Madrid’in 5 puan önündeler

Lider Girona, Rayo Vallecano galibiyeti ile en yakın rakibi Real Madrid’le olan puan farkını maç fazlasıyla 5’e yükseltti. Ayrıca Girona, bu sezonki tek yenilgilerini 3-0’lık skorla Real Madrid’e karşı aldı. 

Üst üste 5 galibiyet

Girona, Rayo Vallecano galibiyeti ile ligde üst üste 5’inci kez galip gelmeyi başardı. 13 lig maçının 11’ini kazanan Girona, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 34 puanla lider durumda. 

İlgini Çekebilir
Arda Güler, Real Madrid'in bugünkü antrenmanına katılmadı
Habere Git

Deplasmanda mağlup olmadılar

La Liga lideri Girona, deplasmanda oynadığı 7 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. İspanyol takım çıktığı 7 deplasman maçında 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak hanesine 19 puan yazdırmayı başardı.

Ligin en çok gol atan takımı oldular

Ligdeki 13 maçta rakip kaleleri 31 kez havalandırmayı başaran Girona, şu an ligin en çok gol atan takımı konumunda. En yakın rakibi ise ligde 26 gol atan Atletico Madrid.

Senin için hazırladığımız haberler