Fenerbahçe'de 10 numara için transfer hamlesi!

18.06.2018 - 09:17 | Son Güncellenme: 18.06.2018 - 12:17

Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolcu Giuliano ile yolların ayrılması gündemde. Yerine gelecek isim belli oldu.

Fenerbahçe'de 10 numara için transfer hamlesi!

Fenerbahçe'de Giuliano ile yolların ayrılması gündeme geldi. Geçen sezon teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözdesi olan Brezilyalı yıldız Giuliano'ya yol göründü. İşte yerine gelecek o isim...

Cocu listeyi teslim etti

Yeni sezonda şampiyonluk için yola çıkacak olan Fenerbahçe'de transfer harekatı da başlamak üzere. Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörlük için el sıkıştığı Phillip Cocu'nun yönetime PSV Eindhoven'de öğrencisi olan Marko Van Ginkel'i istediği ileri sürüldü.

Ginkel'in performansı

Hollanda ekibinde kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon tüm kulvarlarda 33 maç çıktı, 16 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Ginkel'in Fenerbahçe'ye transferinde kiralama formülü

Yönetim, Ginkel'i transfer etmek için Chelsea'nin kapısını çalacak. Fener, 2020 yılına kadar sözleşmesi olan Hollandalı yıldızı, bonservisi 10 milyon euro civarında olduğu için kiralama yoluna gidecek.

Ginkel de Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor

Ginkel'in de Cocu faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye sıcak baktığı kaydedildi. 

Ginkel'den açık kapı

Phillip Cocu'nun, beraberinde Fenerbahçe'ye getireceği iddia edilen Marco van Ginkel, geleceği hakkında konuştu: "Birçok teklif var ama unutulmamalı ki burada tek karar verici ben değilim. Birkaç hafta içinde her şey netleşir" (Star)

Senin için hazırladığımız haberler