Gladbach, Başakşehir'i analiz etti!

12.12.2019 - 11:14 | Son Güncellenme: 12.12.2019 - 11:15

Türkiye’yi Avrupa Ligi’nde temsil eden takımlarımızdan Medipol Başakşehir, J Grubu’ndaki son maçında Alman ekibi Borussia Mönchengladbach’a konuk olacak. Başakşehir’in yola devam edebilmesi için zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek zorunda. Başakşehir’in rakibi Gladbach, rakibini taraftarlara tanıttı.

Gladbach, Başakşehir’i mercek altına aldı

Başakşehir’i mercek altına alan ve bunu haberleştiren Borussia Mönchengladbach, temsilcimizin kuruluşu, teknik direktörü, yıldız oyuncusu ve sistemini mercek altına aldı. Ayrıca, Başakşehir’e karşı mükemmele yakın mücadele edilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Okan Buruk ve Visca’ya dikkat çekildi

Haber-analizde, teknik direktör Okan Buruk’un Galatasaray’da yaşadığı başarılara, sistemine ve çıkışına dikkat çekildi. Ayrıca takımın performansıyla öne çıkan oyuncusu olarak ise Edin Visca gösterildi.

Visca korkusu!

2011’den beri Visca’nın, Türkiye’de başarılı işler yaptığı vurgulanırken, “Geçen sene 34 maçta 13 gol 14 asistle oynadı ve Türkiye’de yılın futbolcusu seçildi” ifadelerine yer verildi.

Kadrodaki isimler ve İrfan Can yorumu…

Ayrıca, “Kadroda Gökhan İnler, Mehmet Topal, Robinho, Arda Turan, Elia ve Demba ba gibi muazzam isimler var. Hepsi 30 yaşından büyük ve bu nedenle kısmen yedekler arasından takıma katılıyorlar” denildi. En iyi yıldızlar arasında Bosnalı Visca’nın dışında İrfan Can Kahveci de gösterildi. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler