Gladbach, Inter maçına 1-0 önde başlayacak! İşte sebebi...

01.12.2020 - 16:53 | Son Güncellenme: 01.12.2020 - 16:56

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Borussia Mönchengladbach ile Inter saat 23:00'de karşı karşıya gelecek. Koronavirüs sebebiyle seyircisiz oynanan bu maç öncesinde Mönchengladbach taraftarları devreye girdi. Inter'i uyutmadılar. İşte detaylar...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile İtalyan temsilcisi Inter karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesinde ise dikkat çeken bazı detaylar söz konusu. Inter forması giyen futbolcular, uykusuz ve yorgun bir şekilde maça çıkacaklar. Koronavirüs salgını sebebiyle taraftarlar stada giremese de bu şekilde oyuna müdahale etmiş olacak.

Gladbach, taraftarları Inter'i uyutmadı

Borussia Park Stadı'nda bu akşam oynanacak mücadele öncesinde Inter forması giyen futbolcular kaldıkları otelde uyuyamadı. Borussia Mönchengladbach taraftarları, takımın kaldığı otelin yakınlarında havai fişeklerini ateşledi, çıkardıkları gürültüyle de Inter'i uyutmadı.

Polis de aynı bilgiyi doğruluyor

Görgü tanıkları, olay mahallinde birkaç araba gördüklerini ifade ediyor. İtalyan basını, Inter'i uyutmayan kişilerin Mönchengladbach taraftarları olduğunu yazdı. Bu bilgiyi polis de doğruluyor.

Gladbach özür diledi

Öte yandan Borussia Mönchengladbach, yaşananlardan ötürü özür diledi. Inter ile Gladbach arasında grupta oynanan ilk maç 2-2 sona ermişti. Inter'in bu maç öncesi 2 puanı bulunurken, Gladbach ise 8 puanda.

Senin için hazırladığımız haberler