Galatasaray, Gökdeniz Gürpüz ile sözleşme imzalayacak!

20.08.2023 - 22:21 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 22:39

Son dakika | Galatasaray, Borussia Dorrtmund forması giyen gurbetçi orta saha Gökdeniz Gürpüz ile anlaştı. Hafta içi sözleşme imzalanacak. İşte detaylar.

Galatasaray, Gökdeniz Gürpüz ile sözleşme imzalayacak!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, kadrosuna genç bir oyuncuyu katmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Borussia Dortmund'ta forma giyen 17 yaşındaki gurbetçi futbolcu Gökdeniz Gürpüz ile anlaşma sağladı.

Gökdeniz Gürpüz transferi bitti

Galatasaray, 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz için Alman devi Borussia Dortmund ile anlaştı. Dursun Özbek yönetimi, kadroyu genç futbolcu ile güçlendirdi.

Hafta içi imzalayacak

Borussia Dortmund'un alt yaş kategorilerinde oynayan Gökdeniz Gürpüz, Sarı-Kırmızılılar ile hafta içi sözleşme imzalayacak.

İlgini Çekebilir
Cimbom sözleşme feshini bildirdi! İşte Morutan'ın yeni adresi
Habere Git

Gökdeniz Gürpüz'ün kariyeri

Almanya'da doğan Türk asıllı Gökdeniz Gürpüz, Hamborn 07 altyapısında futbola başladı. Schalke 04 ve Borussia Dortmund altyapılarında yetişen 17 yaşındaki orta saha, Dortmund'un alt yaş kategorilerinde gösterdiği performans ile dikkat çekti.

Borussia Dortmund performansı

Merkez orta sahada görev yapan genç oyuncu, ayrıca on numara pozisyonunda da oynayabiliyor. Borussia Dortmund U17 forması ile 31 karşılaşmaya çıkan Gürpüz 5 gol ve 5 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler