Gökhan Akkan'dan Galatasaray ve Beşiktaş iddialarına cevap!

01.03.2019 - 13:42 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 16:42

Gökhan Akkan'dan Galatasaray ve Beşiktaş iddialarına cevap!

İsmi son günlerde Galatasaray ve Beşiktaş'la anılan Gökhan Akkan'dan transfer idddialarına cevap geldi!

Çaykur Rizespor'un genç file bekçisi Gökhan Akkan, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Gökhan, transferiyle ilgili gündeme gelen Galatasaray ve Beşiktaş idddialarını da cevapladı.
Gökhan Akkan, Galatasaray ya da Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Gökhan Akkan, "Ligin ikinci yarısında elimizden gelenin en iyisini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Tabii ki Fenerbahçe şartlar ne olursa olsun zor bir rakip, büyük bir camia. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, galip gelerek serimizi devam ettirmek istiyoruz. Ara transfer döneminde aramıza katılan arkadaşlarımız çok güzel bir uyum sağladı. Çok iyi bir takım olduk. Bu birliktelikte Okan hocamızın da çok büyük bir payı var. İçeride aile olduk diyebilirim. 

Kariyer hedeflerime adım adım bakıyorum. Şu anda hedefim Ç.Rizespor'da başarılı olmak. Beşiktaş ve Galatasaray'dan bana ya da menajerime gelen bir teklif yok. Avrupa'da oynamak en büyük hayalim. 

Rakip takımın forvetleriyle ilgili çok yorum yapmak bize düşmez. Slimani ve Ayew'i eleştirmek benim haddim değil. Fenerbahçe çok önemli oyunculara sahip biz de ona göre hazırlanıyoruz fakat maç atmosferi çok farklı oluyor. Kariyer açısından kendime Buffon'u örnek alıyorum. Beğendiğim lig İngiltere Premier Ligi... Her oyuncu Premier Lig'de oynamak ister. La Liga'yı da takip ediyorum. La Liga beğendiğim ligler arasında" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler