F.Bahçe altyapısından çıktı, FC Shkupi'nin Sportif Direktörü oldu

26.06.2022 - 20:12 | Son Güncellenme: 26.06.2022 - 20:26

Fenerbahçe altyapısında uzun yıllar çalışan Gökhan Bozkaya, Makedonya'dan FC Shkupi takımının sportif direktörü oldu. Shkupi gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde mücadele edecek.

F.Bahçe altyapısından çıktı, FC Shkupi'nin Sportif Direktörü oldu

AJANSSPOR - ÖZEL

Fenerbahçe altyapısında uzun yıllar hizmet eden, U-19 takımında teknik direktörlük, U-21 takımında ise yardımcı antrenörlük yapan Gökhan Bozkaya, FC Shkupi ile anlaştı. Bozkaya, Makedon ekibin sportif direktörü oldu.

Hafta sonuna kadar takıma katılacak

Son olarak Fenerbahçe U-19 takımında teknik direktörlük yapan 41 yaşındaki futbol adamının, Makedon kulüp FC Shkupi ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Gökhan Bozkaya, hafta sonuna kadar takıma katılacak.

Fenerbahçe'nin alt yaş kategorilerini yönetti

2015/16 sezonunda, Fenerbahçe U-21 yardımcı antrenörlüğü ile antrenörlük kariyerine adım atan Gökhan Bozkaya, 2018/19 sezonunun sonuna kadar görevine devam etti. 2019/20 sezonuyla beraber Sarı-Lacivertliler'in U19 takımına getirilen 41 yaşındaki Bozkaya, U-19'da 2 yıl boyunca teknik direktörlük yaptı.

Şampiyonlar Ligi arenasında olacak

Gökhan Bozkaya'nın sportif direktörlük konusunda anlaşma sağladığı FC Shkupi, gelecek sezon için UEFA Şampiyonlar Ligi birinci ön eleme turunda Lincoln ile eşleşti. Makedonya Ligi'ni geçtiğimiz sezon lider tamamlayan takım, Devler Ligi mücadelesi verecek.

Senin için hazırladığımız haberler