Gökhan Gönül 8 yıl sonra kızardı, Kanarya sağ beksiz kaldı

29.04.2021 - 21:27 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 22:06

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'de sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül, Süper Lig'de konuk oldukları Alanyaspor maçında kırmızı kart gördü.

Gökhan Gönül 8 yıl sonra kızardı, Kanarya sağ beksiz kaldı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 38. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor’a konuk oldu. Sarı - lacivertlilerde kırmızı kart gören Gökhan Gönül, takımını 10 kişi bıraktı.

 

Gökhan Gönül'ün kırmızı kartı nasıl gelişti?

Karşılaşmanın 43. dakikasında Gökhan Gönül, topla kaleye doğru giden Davidson'u düşürdü ve kırmızı kart gördü. Yan hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasının ardından hakem Yaşar Kemal Uğurlu VAR’dan gelen tavsiyeyi dinledi. VAR incelemesinin ardından ofsayt iptal edildi ve kırmızı kart geçerli sayıldı. Fenerbahçe maçta 10 kişi kaldı. 

 

 

Gökhan Gönül 8 yıl aradan sonra kırmızı kart gördü

Direkt kırmızı kart ile oyundan atılan Gökhan Gönül, kariyerinde 8 yıl aradan sonra kırmızı kart görmüş oldu. Tecrübeli futbolcu en son Ocak 2013’te oynanan Fenerbahçe - Elazığspor maçında kırmızı kart görmüştü.

Gönül'ün bu sezonki performansı

Bu sezon 19 maçta forma giyen Gökhan Gönül, 2 gol atıp 1 asist yaptı.

 

Fenerbahçe sağ beksiz kaldı

Sarı - lacivertlilerde sakatlığını atlatan Gökhan Gönül takıma dönmüştü ancak kırmızı kart ile cezalı duruma düştü. Fenerbahçe’de bir diğer sağ bek oyuncusu Nazım Sangare’nin de sakatlığı bulunuyor.

 

Sarı - lacivertliler, Süper Lig'de gelecek hafta BB Erzurumspor’u konuk edecek. 

 

Senin için hazırladığımız haberler