Gökhan Gönül: "Son dakikada çalınan bu penaltıyı ben çok nadir gördüm"

27.08.2021 - 22:57 | Son Güncellenme: 27.08.2021 - 23:05

Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 mağlup olan Çaykur Rizespor'da Gökhan Gönül, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Gökhan Gönül: "Son dakikada çalınan bu penaltıyı ben çok nadir gördüm"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in üçüncü haftasında Antalyaspor, evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Antalya Stadı'nda oynanan mücadele 3-2'lik Antalyaspor'un galibiyeti ile sona erdi. 

Maç sonu Çaykur Rizespor'un futbolcuları Gökhan Gönül ve Damjan Djoković açıklamalarda bulundu.

Gönül, son dakikalarda durumun 2-2'ye gelmesine rağmen verilen penaltıya isyan ederek, karşılaşmanın hakemini eleştirdi.

"Bu penaltılar her maçta çalınacaksa her maçta 3-4 penaltı olur"

36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül "Antalyaspor’u ve kendi takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu sıcakta iki takım da elinden geleni yapmaya çalıştı. Burası kimsenin kendini tatmin edeceği yer değil, iki takım da emek veriyor. Son dakikada çalınan bu penaltıyı ben çok nadir gördüm. Bu penaltılar her maçta çalınacaksa her maçta 3-4 penaltı olur. Ceza almak istemiyorum ama… Kimse buranın kendini tatmin edeceği yer değil. Herkesin varsa hesabı çıksın başka yerde ödesin. Ben penaltı yaptırdıysam, kırmızı kart görürsem ceza alıyorum. Bugüne kadar böyle polemiklere girmek istemedim ama insanın içini acıtıyor gerçekten. Ayıp yani, yazık."

Çaykur Rizespor'un orta sahada oynayan Hırvat futbolcusu Damjan Djoković ise maç sonu şöyle konuştu:

Djoković: "Ne yazık ki skoru tutamadık"

"2-0 yenik duruma düştüğümüz bir maçta karakter gösterip 2-2’ye getirmemiz anlamlıydı. Ne yazık ki skoru tutamadık. Futbolda bunlar oluyor. Bu karakteri diğer maçlarda gösterirsek galibiyetler alacağımızı düşünüyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler