Gökhan Gönül: "Yıllardır böyle gol atıyorum"

06.12.2020 - 21:47 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 21:48

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonrası açıklamada bulunan Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, gol attığı için mutlu olduğunu ama takımın kazandıığı için daha çok mutlu olduğunu ifade etti. İşte detaylar....

Fenerbahçe ligin 11. haftasında Denizlispor'a konuk oldu. Sarı lacivertli ekibin 2-0 kazandığı karşılaşmada takımı adına bir gol kaydeden Gökhan Gönül açıklamada bulundu.

"Kimin gol attığının önemi yok"

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Gökhan Gönül "Kazandığımız için mutluyıuz. 2-3 gün önce sosyal medyada ne kadar moteive olduklarını gördük. O şekilde motive olarak başlkadılar biz de aynı şekilde karşılık verdik. Gol attığım için mutluyum ama takım kazandığı için daha çok mutluyum. Hakemlere güvenmek istiyorum. İkinci penaltı pozisyonunda bu kadar bariz şekilde penaltı deyip VAR'dan dönmesi çok ilginç. Kalecinin olömadığı pozisyonda VAR'ı beklemeliydi. Bu kadar acele etmesine anlam veremedim. Geçmişte bu takım burada 16 dakikaları gördü bugün de 8'leri 10'ları gördük. Umarım üzerine koyarak devam ederiz. Gol pozisyonu anlıktı. Yıllardır böyle gol atıyorum önlem almaya çalışıyorlar ama olmuyor. Biz de önlem alınca goller yiyebiliyoruz. Biz kazandıkça kimin gol attığının önemi yok. Önemli olan sezon sonunda bu takımın şampiyonluk kupasını kaldırması. Umarım sezon sonunda özlenen şampiyonluk kupasını kaldıracağız." değerlendirmesinde bulundu.

 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler