Gökhan Sazdağı: 'İnşallah Adana derbisini kazanacağız'

10.11.2018 - 14:27 | Son Güncellenme: 10.11.2018 - 14:27

Spor Toto 1. Lig'de Adanaspor dün akşam kendi sahasında Gazişehir Gaziantep'le 1-1 berabere kaldı. Turuncu Beyazlı takıma Gökhan Sazdağı kaydettiği şık frikik golüyle 1 puanı kazandırdı.

Gökhan Sazdağı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Güzel bir gol attım'

Sözlerine Gazişehir karşılaşmasında kaydettiği golü anlatarak başlayan Gökhan, "Güzel bir maç oldu. Sakatlığım vardı, Denizlispor maçında görev alamadım. Hafta içerisinde 1 idmana çıkmıştım, dün de oynadım ve gol attım. Çok güzel bir gol attım. İdmanlardan sonra frikik çalışmaları yapıyorum. Bunun da meyvesini dün aldım" dedi.

'Hedefimiz Play-Off'

Bu sezon hedeflerinin Play - Off olduğunu ifade eden 24 yaşındaki futbolcu,  "İlk 6 haftada kaybettiğimiz değerli puanlar vardı. Bu süreçte galibiyet alamadık, 2 galibiyet alabilseydik daha farklı konuşacaktık. Şu anda hedefimiz Play-Off. Ben, ligde yapılan transfer ücretlerine göre daha iyi bir lig olacağını tahmin ediyordum fakat yanıldım. Eskiye dönmek için çok çalışıyorum" diye konuştu. 

'İnşallah Adana derbisini kazanacağız'

Adana derbisi hakkında da konuşan Gökhan Sazdağı, "Derbi öncesi heyecanlıyım. İnşallah güzel bir derbi olur. İnşallah Adana derbisini biz kazacağız. Şu anda kısa vadede hedeflerim var. Adanaspor'da başarı yakalamak istiyorum. Adanaspor camiası ve taraftarı bana kapısını açtı. Onlara çok şey borçluyum" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler