Beşiktaş'tan Adana Demirspor'a Transfer Olan Gökhan Töre Açıklama Yaptı

10.09.2022 - 16:50 | Son Güncellenme: 10.09.2022 - 17:00

Beşiktaş'tan Adana Demirspor'a transfer olan Gökhan Töre, Süper Lig'deki Trabzonspor maçı öncesi açıklama yaptı. Töre, Murat Sancak'a teşekkür etti.

Beşiktaş'tan Adana Demirspor'a Transfer Olan Gökhan Töre Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor'da Gökhan Töre maç öncesi açıklamalarda bulundu. Akdeniz ekibinin kadrosuna Beşiktaş'tan katılan yeni transfer Gökhan Töre Adana Demirspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

"Böyle büyük bir camianın parçası olduğum için çok mutluyum"

Sahaya çıkmak için sabırsızlandığını anlatan Töre, şunları kaydetti: "Bir an önce takıma adapte olup hem takıma hem de takım arkadaşlarıma yardımcı olmak ve sahada olup katkı vermek istiyorum. Böyle büyük bir camianın parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarla da bir bütün olmak istiyorum."

"Bana güvendiği için çok teşekkür ederim"

Tecrübeli futbolcu, "İnşallah en kısa zamanda formumu yakalayıp sahaya çıkmak istiyorum. Burada çok başarılı olmak istiyorum. Başkan Murat Sancak çok değerli bir insan. Ona, bana güvendiği için çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini Adana Demirspor camiası için yapacağımdan şüphem yok, kimsenin de şüphesi olmasın." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler