Gökhan Töre'nin gözü Beşiktaş'ta! İmza ne zaman atılacak?

17.09.2020 - 08:45 | Son Güncellenme: 17.09.2020 - 08:50

Son dakika Beşiktaş Transfer Haberleri: Beşiktaş formasını yeniden giymek isteyen ve Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Gökhan Töre ne zaman imza atacak? Transfer defteri kapandı mı? Gökhan Töre'nin menajeriyle Beşiktaş yetkilileri yeniden buluşacak.

Gökhan Töre'nin gözü Beşiktaş'ta! İmza ne zaman atılacak?

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geride bıraktığımız hafta Gökhan Töre’nin menajeriyle bir araya geldi. İlk görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Beşiktaş, Gökhan Töre defterini kapattı mı? Gökhan Töre, Beşiktaş’a transfer olacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberde…

Gökhan Töre’nin gözü menajerinden gelecek haberde

Yeni Malatyaspor’dan ayrılan Gökhan Töre, futbol kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın çok istediği futbolcu, menajerinden gelecek olumlu haberi bekliyor.

Töre’nin menajeri Beşiktaş yöneticileriyle yeniden görüşecek

Fanatik’te yer alan habere göre; Beşiktaş yöneticileri ile Gökhan Töre’nin menajeri tekrar bir araya gelecek ve transfere resmiyet kazandıracak.

Yeni Malatyaspor, Gökhan Töre ayrılınca 4 milyon TL elde etti

Beşiktaş, öncelikli olarak Gökhan Töre’nin Yeni Malatyaspor ile olan sözleşmesini feshetmesini bekledi. Malatyaspor, ayrılık sonrasında, “Kulübümüz 4 milyon TL gelir elde etmiştir” açıklamasını yapmıştı. Yani; Gökhan Töre, bonservis problemini çözmüştü.

Gökhan Töre, özel antrenörle çalışıyor

Öte yandan Gökhan Töre, her gün özel bir antrenör eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Gökhan Töre transfer olduktan sonra da hemen hazır olamayacak. Ancak; futbolcu, diğer arkadaşlarıyla arasındaki makasın açılmasını istemediği için yoğun şekilde çalışıyor.

Fikret Orman döneminde gönderilmişti

Gökhan Töre, geçen sezon Yeni Malatyaspor’da 28 maçta 1794 dakika süre aldı ve 2 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. Töre, Fikret Orman döneminde Beşiktaş’tan gönderilmiş ve siyah-beyazlıların eski başkanına çok kırgın olduğunu ifade etmişti.

Gökhan Töre, Fikret Orman için ne demişti?

Gökhan Töre, Beşiktaş’ta kadro dışı kaldığı dönemde Fikret Orman’ın yaptığı ‘Oynamadan para kazanmak istedi. Ne yapalım?’ şeklindeki sözlerine, “Fikret Orman’ın bu açıklaması iftiradır” yanıtını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler