Gökhan Zan'dan Volkan Demirel'e 3'lü tepkisi

22.10.2023 - 22:03 | Son Güncellenme: 22.10.2023 - 22:16

Hatay depreminde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen eski futbolcu Gökhan Zan, Volkan Demirel'in Fenerbahçe maçına 3'lü savunma ile çıkmasını eleştirdi.

Gökhan Zan'dan Volkan Demirel'e 3'lü tepkisi

AJANSSPOR HABER

Eski futbolcu Gökhan Zan, sosyal medya hesabından Volkan Demirel'in Fenerbahçe maçına çıktığı taktiği eleştirdi. 

''Fenerbahçe'ye karşı intihar girişimi gibi oldu''

Gökhan Zan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Hatayspor’un neredeyse hiç denemediği bir 3'lü savunma ile başlaması zaten çok formda bir Fenerbahçe'ye karşı intihar girişimi gibi oldu.'' ifadelerini kullandı.

Hatayspor'da görev aldı

Eski futbolcu Gökhan Zan, futbolu bıraktıktan sonra Hatayspor'da antrenör olarak çalıştı. Zan, önce U19 takımında teknik direktörlük görevi yaparken daha sonra İlhan Palut'un yardımcılık görevini üstlendi. Palut'tan sonra Ömer Erdoğan, Mehmet Altiparmak, Bayram Toysal ve Özhan Pulat gibi isimlerin de Hatayspor'da yardımcılığını yaptı. Volan Demirel göreve geldikten sonra ise Hatayspor'dan ayrıldı.

Hatay depremi çağrısı ile ses getirdi

Eski futbolcu Gökhan Zan, 6 Şubat't 11 ilde yaşanan deprem zamanında Hatay'ın sesi olarak orada da deprem olduğunu duyurmuştu. Zan,  "Allah'ım yardım et. Hatay bitti. Yalvarıyorum sesimizi duyun!" Eski futbolcu, depremin yaşandığı bölgeden yardım çağrısında bulunarak Hatay'a da yardım gitmesini sağlamıştı.

Meclise giremedi

Gökhan Zan, daha sonra İYİ PARTİ'den Hatay milletvekili adayı olarak çıktı. Eski futbolcu yapılan seçim sonrasında meclise giremedi. 

Senin için hazırladığımız haberler