Göksel Gümüşdağ Arda Turan transferi hakkında detayları açıkladı!

15.01.2018 - 11:03 | Son Güncellenme: 15.01.2018 - 11:03

Göksel Gümüşdağ Arda Turan transferi hakkında detayları açıkladı!

Medipol Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan transferi hakkında detayları açıkladı!

İşte Başkan Gümüşdağ'ın sözlerinden önemli satır başları:

"Yönetici kardeşlerimle Barcelona'ya gittik. Özellikle Arda'nın Türkiye'ye dönmek istemesi önemliydi. Arda'nın isteği ve arzusu bizi motive etti. Arda'nın sözleşmesiyle ilgili birçok spikülasyon yapılıyor. Biz bir şirketiz ve şirket gibi yönetiliyoruz. Arda Turan yarım sezon 2 milyon Euro + bonus, önümüzdeki sezon ise 4 milyon Euro + bonus. Oyuncunun satın alma opsiyonu kulübümüzde."

"%25'lik bir pay bize ödemek zorundalar.  Satışında 48 saat hakkımız var. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Biz Başakşehir gibi oynamak istediğimiz sürece şampiyonluk bize gelir. Biz 4 sezon önce kurulduk, şirketimizi iyi yönetiyoruz ve bunun karşılığını alıyoruz. Bazı yatırımcı şirketlerin bizimle görüşmesi oluyor. Globalleşmek istiyoruz."

"Geçen yıl Beşiktaş'tan sonra en çok gelir elde eden takımız. Bizim belediye ile hiçbir bağlantımız yok. Başarımızın sırrı hızlı karar alabilmemiz. Bu başarının alkışlanması gerekiyor. Bizim diğer kulüplerden farkımız, borçlardan mesul olmamız"

"Şampiyon olursak Barcelona'ya Arda Turan transferi için 300 bin euro bonus ödeyeceğiz."

"Bizim hedefimiz şampiyonluktur. Başakşehir gibi oynarsak şampiyonluk bize gelir. Bu vizyonumuzun bir parçası. Biz 2014 yılında kurulmuş 8 kişiden oluşan bir anonim şirketiyiz. Geçen sezon en fazla ücret kazanan 2. takımız. Başarıyı alkışlamanız lazım. Dernekler statüsünde yönetiliyor olsam transferleri yapar diğer gün istifa edebilir, beni hiçbir şey bağlamaz derim. Belediyeden desteğimiz yok."

Senin için hazırladığımız haberler