"Göksel Gümüşdağ ile soyunma odalarına indik"

23.03.2017 - 17:01 | Son Güncellenme: 23.03.2017 - 17:01


AJANSSPOR ÖZEL- Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.


"GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ İLE SOYUNMA ODASINA İNDİK"

"Seyir zevki yüksek bir maçtı. Güzel bir karşılaşma oldu. Devre arasında bazı futbolcular arasında olumsuzluklar oldu. Göksel Gümüşdağ ile birlikte soyunma odalarına indik. Futbolcu arkadaşlara telkinlerde bulunduk. Soyunma odasından çıkarken iki başkan hazırda bulunduk. Göksel Gümüşdağ'a fair play adına yapmış olduğu bu hareketten dolayı teşekkür ederim"

"4 BÜYÜK TAKIMI YENMİŞ BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ"

 "Fenerbahce maçında hedefimiz mutlak galibiyet ve üç puan. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'u yenmiş bir Kardemir Karabükspor olarak Fenerbahçe'yi de yenerek, 4 büyük takım yenmiş bir takım olmak istiyoruz"

"HEDEFİMİZ İLK 6"

 "Çalışmalarımız devam ediyor bir sonuç alamadık.İleri ki günlerde belli olacak. 9 maç var 30 puan topladık. Aşağı ile ilişkimizi kestik.Yukarıda kendimize yer arıyoruz.İlk 6'yı yakalamayı hedefliyoruz"

"TRAORE İLE ANLAŞMAK İSTERİZ"

 "Traore konusunda bir gelişme yok. Oturup konuşmadık. Devre arasında gitmek istemişti ama kaldı. Birkaç maç sonra konuşacağız. Traore ile anlaşmak isteriz. Tamamiyle takdir ve insiyatif kendisinde. Seleznov ile 2.5 yıllık bir sözleşmemiz var. Kalitesini biliyoruz. Sevilla ile UEFA finaline gelmiş bir oyuncu. Bizde her geçen gün üzerine koyuyor. Şu anda bize bir teklif yok"

"ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

 "Her bölge ile ilgili araştırma yapıyoruz. Şu an da bizim üç noktada ihtiyacımız var. Traore'nin durumu netleşmedi. O bakımdan bi şey söyleyemiyoruz. Eksik gördüğümüz noktalarda çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Büyük talihsizlik oldu. Ahmet Şahin sakatlandı omzundan, Sakatlanınca Rybka'ı aldık. Rykba sakatlandığında Ahmet Şahin iyileşti. Hoca hangi oyuncuya formayı verirse maçlara çıkıyor. Rybka şu anda hazır durumda"

 YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler