Göksel Gümüşdağ'dan Abdullah Avcı açıklaması! "Beşiktaş'a gitmek istedi"

01.06.2019 - 17:23 | Son Güncellenme: 01.06.2019 - 17:23

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ TRT Spor'da; TFF, MHK ve Abdullah Avcı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gümüşdağ'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"TFF oldukça zor bir görevdir. Nihat Özdemir'e de sabır ve başarı diledim. Nihat Bey, uzun yıllardır futbolun içerisinde. Önemli bir futbol adamı. Nihat Bey de çok başarılı olacaktır. başarılı ve sabırlı bir dönem diliyorum. TFF Başkanı, kendi çalışacağı ekibi hazırlamalı. Listeyi Nihat Bey'e bırakmak lazım genelde de öyle olmuş. Hamit Altıntop'un olması da çok isabetli. Ben listeyi genel anlamda iyi bulduğumu söyleyebilirim. Mehmet Baykan da Türk futbolu için çok önemli. Hasan Akıncıoğlu da Antalyaspor başkanlığı yaptı. Tecrübeli bir isim. İnşallah faydalı olurlar.

Önümüzdeki dönemin MHK için çok önemli olduğunu düşünüyorum. 33. hafta itibariyle hakem hatalarıyla inanılmaz bir rahatsızlık oluştu. Tüm camialar ayağa kalktı. Bunu MHK değerlendirecektir. Buna sebep olanlar da cezalandırılacaktır, takip edeceğiz. Şampiyonluk şansını son maça kadar kovaladık. Bu bizim için büyük bir onur. Yıllardır büyük çınarlarla şampiyonluk yarışı verdik. Şampiyon olmak çok daha önemliydi ama istikrarımıza baktığımızda önünde sonunda bu kupayı alacağız. Final maçında bizden daha çok isteyen bir takım vardı ve o şampiyon oldu. Hakem hatalarının geri planda olduğu bir dönem istiyoruz. Takipçisiyiz. Hakemler içerisinde art niyetli olabilir. Ancak genel anlamda iyi insanlar olduğunu düşünüyorum. Bir daha böyle olayların olmamasını arzu ediyorum.

Abdullah Avcı ile uzun bir hikayemiz var. Yol arkadaşlığı vardı. Geldiği günden bu yana Türk futboluna model olmaya çalıştı. Bugüne kadar da başarılı bir süreç yaşadı. 5 yıllık sözleşmesi vardı, müsade isteyince biz de verdik. Beşiktaş'ta görev yapmak istediğini söyledi.
Başakşehir her zaman hazırlığı olan bir kulüptür. A, B, C planlarımız var. İlk transferi biz yaptık. Sezona da en hazır takım olarak biz gireceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler