Göksel Gümüşdağ'dan flaş transfer açıklaması!

14.06.2017 - 16:32 | Son Güncellenme: 14.06.2017 - 16:32

AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR- Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programındaÖzgür Sancar'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Başkan Gümüşdağ'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Clichy ile bir görüşmemiz olmadı'

"Abdullah Avcı ile yaptığımız sezon sonu toplantısında hocanın Tunay Torun isteği de vardı. İlk Chedjou, sonra Elia ardından da Tunay Torun transferini açıkladık. Oyuncu ile 3 yıllık anlaşma imzalayacağız. Teknik olarak hocanın verdiği rapor doğrultusunda transferlere devam ediyoruz. Chedjou Süper Lig’in önemli stoperlerinden bir tanesiydi. Bu sebeple hocamızın isteği doğrultusunda kadroya kattık. Başakşehir gerek planlamasıyla gerek stratejisiyle sürekli olumlu ve pozitif yönde ilerleyen bir takım. Bu da önemli bir avantaj yaratıyor transfer konusunda. Özellikle de Şampiyonlar Ligi futbolcular için ayrı bir önem taşıyor.  Şimdilik Gael Clichy ile bir görüşmemiz olmadı. Ama farklı oyuncularla temaslarımızı sürdürüyoruz. Mustafa Saral’ın önderliğinde transfer çalışmalarımız devam edecek"

'Gomis Başakşehir'e önerildi'

"Adebayor ile ilgili bize gelen bir teklif yok. Adebayor çok mutlu ve burada kalmak istiyor. Menajerler Gomis’i bize önerdi. Teklifi değerlendiriyoruz. Visca’nın menajeri ile ilgilide görüşmeler oldu. Bu teklifi de değerlendiriyoruz. Ligi 2. Sırada bitirdiğimiz için bize teklifler sunuluyor. Tabi Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olmamızda son derece önemli bir etken. Cengiz için yurt dışından teklifler var. Fransa’dan Lille kulübü var"

'Cengiz Ünder'i satma taraftarı değiliz'

"Gizlilik anlaşması sebebiyle takımların adını söylemek doğru olmaz ama biz Cengiz Ünder’in henüz gelişmeden satma taraftarı değiliz. Cengiz Ünder’i 10 Milyon Euro gibi bir fiyatın altında satmak istemiyoruz. Tekliflerin 10 Milyon Euro üzerinde olması lazım ama biz genç oyuncumuzu satmak istemiyoruz. Kendisi çok çok daha iyi rakamlara çıkacak yetenektedir. Cengiz Ünder gibi yetenekli bir oyuncumuzu takımda tutmak istiyoruz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler