Göksel Gümüşdağ'dan Sneijder iddialarına cevap!

14.07.2017 - 14:51 | Son Güncellenme: 14.07.2017 - 14:51

Göksel Gümüşdağ'dan Sneijder iddialarına cevap!

Transferde arka arka bombaları patlatan Medipol Başakşehir, transfer ettikleri Mevlüt Erdinç ve Gökhan İnler için imza töreni düzenlendi. Başkan Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

"Chedjou 4-5 ay aramızda olmayacak. 2 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Sneijder kadar önemli transferimiz var. Onlarda Mevlüt ve Gökhan. 2 tane daha transfer yapıp bu yarıştan kopmadan sonuna kadar mücadele edeceğiz"

"Çok önemli 2 oyuncumuz var. Sneijder konusunda gelişmeler olursa medyayla paylaşırız. Şu anda konuşmak istemiyorum. Kulübü kurduğumuzdan beri profesyonel anlayışta olduğumuzu söyledik ve bunun göstergesi şu andaki 6 transferlerimize 1.2 milyon Euro bonservis ödedik ve bir oyuncudan 13 milyon Euro bonservis bedeli kazandık. Şirket mantığında hamleler yapıyoruz"

"Gelir-gider dengesini oluşturup Finansal Fair Play dengesine uymaya çalışıyoruz. Her takım zordur ve her maç 90 dakikadır. Derbilerin şampiyonuyuz. Lig Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'dan oluşsaydı, şampiyonduk. İki arkadaşımızın da aramıza katılmasıyla rakibimizi eleyeceğimize inanıyorum"

"Mevlüt ve Gökhan ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İnanıyorum uzun yıllar arkadaşlarımız formalarımızı giyecektir. Emre - Fenerbahçe iddialarını gazetelerden okuyorum ve şaşkınım. Bugüne kadar Fenerbahçe'den teklif gelmemekle birlikte bir de Emre bize transfer olduğunda Fenerbahçe'den gönderilen bir oyuncuydu. Emre'yi aramıza katmaktan mutlu olduk"

(YASAL UYARI: KYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler