Göksenin Köksal, Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuştu: 'Maçı kazanacağız'

14.12.2017 - 16:38 | Son Güncellenme: 14.12.2017 - 16:38

Galatasaray Odeabank'ın tecrübeli basketbolcusu Göksenin Köksal, Nesine.com'un sponsorluğunda Senih Yurga ve Ümit Avcı'nın hazırlayıp sunduğu Boyalı Alan programında önemli açıklamalarda bulundu.

Göksenin'den takım değerlendirmesi

"Takım yavaş yavaş oturmaya başladı. EuroCup'ta gruptan inşallah çıkacağız. Çok önemli bir galibiyet oldu. Şimdi, Beşiktaş ile lig maçımız var. Bunu avantaja çevirmek isteyeceğiz. O maçı seyircisiz oynayacağız ama o maçı kazanacağız Beşiktaş’ın sahasında. EuroCup'a baktığımızda bizim grupta Münih dışında diğer takımlardan daha iyiyiz. Münih, Euroleague takımı pozisyonunda. Bayern Münih maçını da son dakikalarda kaybettik. İlk maçlarda kötü başladık herkes, 'Gruptan çıkamaz.' dedi ama biz taraftarı arkamıza alarak Sinan Erdem’deki maçları kazandık. Önümüzdeki maç İsrail takımı Jerusalem bize gelecek sonra da Litvanya’ya gideceğiz. Evimizdeki maçları kazandığımız takdirde gruptan çıkacağız. Sezon başında yeni takım olduğumuz için taşlar yerine yavaş yavaş oturmaya başladı. Biz takım halinde savunmaya yaptığımız zaman çok iyi takımlara karşı galibiyet alabilecek durumdayız. Bunlara Euroleague takımları da dahil. Bizim çok büyük bütçelerimiz olmadığı için her zaman iyi savunma yapmalıyız ben kendi açımdan takımı ateşlemem lazım. Bazı maçlar gelecek; skora katkı yapamayacağım ama savunmayı hiçbir zaman bırakmamamız lazım. Bu takım süper oyunculardan kurulu değil; savaşarak bir yerlere gelebilir."

Tecrübeli oyuncudan taraftara mesaj

"İnşallah EuroCup'ta gruptan çıkıp, sezon sonunda da istediğimiz yerde olacağız. Abdi İpekçi'de olan havayı yakalamak kolay değil. Geçen sene Euroleague'de kaybettiğimiz zamanlarda da taraftar fazlaydı. Bizi yalnız bırakmıyorlar ama bize kırılmasınlar, gücenmesinler. Biz elimizden gelenin en iyisini vereceğiz. Onlar oldukça biz varız. Onların itici kuvvetiyle daha fazla büyük maçları kazanacağız."

Senin için hazırladığımız haberler