Süper Lig'in eski gol kralı Aaron Boupendza, Fenerbahçe'ye haber yolladı

01.02.2022 - 13:10 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 16:17

Devre arası transferinin sessiz takımı Fenerbahçe'de takıma takviye yapmak için çalışmalar sürerken, Süper Lig'in eski golcüsü sarı lacivertlilere haber yolladı.

Süper Lig'in eski gol kralı Aaron Boupendza, Fenerbahçe'ye haber yolladı

Hem bu sezonun geri kalanında katkı yapacak hem de gelecek sezon şampiyonluk yarışında takıma güç katacak bir golcü arayışın sürüren Fenerbahçe'dey Aaron Boupendza'dan haber geldi.

Aaron Boupendza haber yolladı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Katar'ın Al Arabi takımından ayrılmak isteyen Gabonlu forvetin menajeri Harve Cros'un sarı-lacivertlilere transfer için hazır oldukları mesajı gönderdiği iddia edildi. 

Kulüpler anlaşırsa Türkiye'ye dönecek

Katar ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan 25 yaşındaki Gabonlu folcünün kulüplerin anlaşması halinde Türkiye'ye dönebileceği belirtiliyor. 

İlgini Çekebilir
2021-22 sezonunda Süper Lig'de gerçekleşen devre arası transferler
Habere Git

Süper Lig'e damga vurmuştu

Atakaş Hatayspor'un geçtiğimiz sezonun başında Bordeaux'tan 200 bin Euro'ya transfer ettiği Gabonlu forvet Aaron Boupendza, Bordo Beyazlı formayla Süper Lig'e damga vurmuştu. Boupendza, Atakaş Hatayspor formasıyla 38 maçta 22 gol atarak Süper Lig'de gol kralı olmuştu.

Fenerbahçe sezon başında istemişti

Fenerbahçe, Galatasaray ve Krasnodar'ın da talip olduğu Gabonlu golcü için 10 milyon Euro isteyen Hatayspor, Al-Arabi'den gelen 4 milyon 250 bin Euroluk teklifi kabul etti ve Boupendza, Katar'ın yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler