Gol sevincindeki takım ruhu! Eleştirilere böyle yanıt verdiler

08.03.2021 - 19:53 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 20:42

Fenerbahçe haberleri… Sarı lacivertli futbolcular, Konyaspor önünde 2-0 öne geçtikleri Osayi Samuel’in golünü kutlarken bir anlamda eleştirilere de yanıt vermiş oldu. İşte o sevinçle ilgili detaylar…

Gol sevincindeki takım ruhu! Eleştirilere böyle yanıt verdiler

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor karşısında 2-0 öne geçerken bir detay dikkat çekti. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde Dimitris Pelkas orta sahada topu sürüp, aradan Bright Osayi Samuel’e bıraktı. 

Altay Bayındır koşarak geldi

Nijeryalı oyuncu da ceza sahası içine girerek Fenerbahçe’ye iki farklı üstünlüğü getirdi. Bu golün ardından sarı lacivertli oyuncular takım olarak bütünleşip, gol sevincini birlikte yaşadılar. Hatta kaleci Altay Bayındır da kalesinden koşup gelerek sevinci paylaştı. 

'Takım olamıyorlar' eleştirisine yanıt verdiler

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe’nin attığı gollerden sonra “golün mutluluğu takım olarak yaşanmıyor” eleştirileri yapılıyordu. Sarı lacivertliler böylece bu gibi eleştirilere de en güzel cevabı vermiş oldu.

Fenerbahçe'de gol sevinçlerinin dışında geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçında Mesut Özil'in sakatlandığı pozisyon da eleştiri konusu olmuştu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Basketbol takımında bir oyuncu yere düşse bütün takım ayağa kaldırmaya koşuyor. Mesut yerde kaldığında yanına giden bile olmadı" ifadelerine rastlanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler