Gol Yazıcı; Lille Yılmaz

06.12.2020 - 16:48 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 16:48

Fransa Ligue 1'in 13. haftasında Lille ile Monaco karşı karşıya geldi. Karşılaşma Lille'in evinde oynandı. Ev sahibi takımda milli futbolcumuz Burak Yılmaz 90 dakika forma giyerken Yusuf Yazıcı mücadeleye 32. dakikada dahil oldu. Mehmet Zeki Çelik sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı. Peki Lille - Monaco maçı kaç kaç bitti ve Burak Yılmaz ile Yusuf Yazıcı nasıl oynadı? İşte detaylar...

Fransa Ligue 1'in 13. hafta maçında Lille evinde Monaco'yu ağırladı.

Pierre Mauroy Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan Lille 53. dakikada Jonathan David'ina attığı golle 1-0 öne geçti.

Mücadelenin 62. dakikasında Yusuf Yazıcı oyuna dahil oldu.

Bundan 3 dakika sonrasında Burak Yılmaz'ın asistinde Yusuf Yazıcı takımını 2 farklı öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin son dakikasında Monaco'nun tek golü Pellegri'den geldi ve karşılaşma Lille'in 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu sonuçla Lille 26 puana yükseldi ve lider PSG'nin 2 puan gerisinde haftayı kapattı. Monaco ise 23 puanla 5. sırada haftayı tamamladı.

Lille Türk Gücü

Lille'de forma giyen milli futbolcularımız gol ve asist katkılarıyla dikkat çekiyor.

Yusuf Yazıcı bu sezon toplam 17 maça çıkarken toplam 10 gol attı ve 2 de asist yaptı. Burak Yılmaz ise 16 maçta 8 gol atıp 4 asistlik katkı sağladı.

Sakatlığı sebebiyle kadroya yer almayan sağ bek Mehmet Zeki Çelik ise 11 maçta 1 asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler