Golden daha çok o hareket konuşuldu

15.12.2020 - 22:35 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 22:40

Son dakika spor haberleri... Ziraat Türkiye Kupası’ın 5. tur maçında Galatasaray, sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni konuk etti. Mücadelenin 69. dakikasında serbest vuruş kazanan Galatasaray'da Belhanda ve Emre Akbaba frikiği kim kullanacak konusunda kısa bir tartışma yaşadı.

Golden daha çok o hareket konuşuldu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmadan sakatlıktan ve hastalıktan çıkan birçok oyuncu sahalara geri döndü. Belhanda, Arda, Okan, Omar, Luyindama gibi isimler yeniden formasına kavuşurken, Faslı yıldız golle geri döndü.

Galatasaray, Türkiye Kupası 5'inci Turu'nda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. 3. Lig temsilcisi karşısında sakatlıktan çıkan ve az forma şansı bulan isimlerden karma bir 11 ile sahaya çıkan sarı - kırmızılılarda özellikle Younes Belhanda'nın performansı dikkat çekti. 44'üncü dakikada penaltıdan fileleri havalandıran Belhanda, bu sezonki 4'üncü golünü kaydederken Faslı futbolcunun 26'ıncı dakikadaki pası daha çok takdir topladı. Merkezden Arda'ya harika bir pas atan Belhanda'nın saha görüşü alkış aldı.

Akbaba ile tartışma

Öte yandan ikinci yarının 69. dakikasında kazanılan bir serbest vuruşta Belhada ile Emre Akbaba arasında kısa bir tartışma yaşandı. Emre Akbaba topu kullanmak isterken, Belhanda müdahale edip frikiği kendi kullandı ve topu auta gönderdi. Belhanda 2018-19 sezonunda Başakşehir ile oynanan şampiyonluk maçında kaptan Selçuk İnan’la da benzer bir tartışma yaşamış ve tepki göstermişti. 

(Görüntü: A Spor)

Senin için hazırladığımız haberler