"Golün şokundan ne yazdığımı hatırlamıyorum"

10.05.2017 - 11:45 | Son Güncellenme: 10.05.2017 - 11:45

AJANSSPOR ÖZEL -  Spor yazarı ve yorumcusu Yemen Ekşioğlu, 'Ben Cenk Tosun’u zevk için Beşiktaş Meydanı'nda yarım saat döverim’ şeklinde kullandığı ifade sonrası sert şekilde eleştirildi. Bir dönem Beşiktaş’ta futbol oynayan ve yöneticilik yapan Ekşioğlu, S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında açıklamalar yaptı.

Selçuk Aytekin ve Barış Ertül’ün sorularını yanıtlayan Ekşioğlu, Cenk Tosun’un babasının yaptığı açıklamalara da yanıt verdi.

Ekşioğlu’nun S Sport’ta yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Golün şokundan ne yazdığımı hatırlamıyorum”

3 gündür anormal şekilde bir yüklenme var. Acaba ben nerede hata yaptım diye düşünülse daha iyi olur. Ailesini rahatsız ettiysem özür dilerim. Cenk’in biraz kendisine dikkat etmek gerek. 4 sefer faul yaptı. Benim bildiğim santrafor faul alır, o yaptı. Zaten haftalardır sahada yok. Bu mevkide oynayan eski bir futbolcuyum. Uzun yıllar yöneticilik yaptım. Cenk o zaman doğmamıştı, bana eleştiri yapanlar doğmamıştı. Benim nasıl bir futbolcu olduğumu tartışıyorlar. Benim nasıl bir karakterde olduğumu sorarlarsa öğrenirler. Ben onları çocuklarım gibi görüyorum. Kullandığım ifadeler maksadını aştı. Son dakikada Fenerbahçe maçında bir gol geldi ya, yıkıldım ben. Golün şokundan zaten ne yazdığımı da o anda çok hatırlamıyorum.

“Cenk’in ailesini üzdüysem özür dilerim”

İnanın Aboubakar daha başarılı. Aboubakar ayakta duruyor. Futbolcunun ayakta durması gerek. Cenk her pozisyonda düşüyor. Senin işin bu. Kafa vurmak için vuruyor. Volkan’ı da milli yaptılar. Volkan’a top mu geldi? Ben şu anda paraların 3-4 misli verildiğini düşünüyorum. Türkiye bir cennet. 1.5 milyona iki tane futbolcu alabiliyorduk zamanında. Aboubakar, 3.5 milyon ne demek? Mitrovic alınmış sahada yok. Alınan futbolcular oynamıyor. Giden Beşiktaş’ın paraları. Sahada kim performans sergileyebiliyor, ona bakıyorum. Son olarak, Cenk’in ailesini üzdüysem özür dilerim. Ben de istemezdim. Fakat, babası beni tartışacağına oğlunun performansına dikkat etsin. Oğlum neden yerden kalkmıyor diye düşünmesi.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler