Gomez ve Beck'ten Stuttgart açıklaması!

17.02.2019 - 02:59 | Son Güncellenme: 17.02.2019 - 03:03

Almanya Ligi ekiplerinden Stuttgart'ın teknik direktörü Markus Weinzierl, Leipzig'e 3-1 kaybettikleri maç sonrasında konuştu. Weinzierl, "5. dakikadan ikinci golü yediğimiz 68. dakikaya kadar iyi oynadık. Ozan Kabak ve Ascacibar ile ikş iyi şans yakaladık. İstediklerimizi yapamadık. Üçüncü gol de Leipzig'in kalitesini ortaya koyuyor" ifadelerini kullandı.

Mario Gomez ve Andreas Beck de konuştu

Öte yandan daha önce Beşiktaş forması giyen ve şu anda kariyerine Stuttgart'ta devam Mario Gomez ile Andreas Beck de mücadele sonrasında açıklamalar yaptı. İki futbolcu da gelecek haftalarda toparlanacaklarına inanıyor.

Gomez: "Performansımız bize güç veriyor"

Mario Gomez, "Bugünkü performansımız kesinlikle bize güç veriyor. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Agresif oynadık ve önümüze iyi fırsatlar çıktı. Buna önümüzdeki birkaç hafta içinde devam etmeliyiz" diye konuştu.

Beck: "Kendimizi suçlamamalıyız"

Andreas Beck ise, "Öne geçtikten sonra kaybetmek üzüntü verici. Leipzig'in pek şansı yok gibiydi, bu yüzden yenilgi daha da can sıkıcı. Bugün kendimizi suçlamamalıyız. Herkes elinden geldiğince savaştı, mücadele etti" açıklamasını yaptı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler