"Gomez'in büyük golcü olacağını 18 yaşında gördüm"

30.06.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 16:08

Futbol kariyerine nokta koyan Mario Gomez ile ilgili onu profesyonel yapan teknik direktörü Felix Magath'tan geldi. Magath, Gomez için övgü dolu sözler sarf etti.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak Almanya'da Stuttgart forması giyen Mario Gomez, futbol kariyerine 34 yaşında noktayı koydu. Pazar günü emekli olan  Mario Gomez ile ilgili bir değerlendirme, onu profesyonel yapan teknik direktörü Felix Magath'tan geldi.

Felix Magath: "Gomez'in 18 yaşında büyük bir golcü olacağını anladım"

Felix Magath, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Mario Gomez ile ilgili olarak, "Bu muhteşem kariyeri tebrik etmek lazım. Kariyerini sembollerinden biri olduğu Stuttgart takımında bitirmesi de onun adına çok güzel bir durum. Mario, henüz 18 yaşında antrenman için bize geldiğinde onun gol atmak için müthiş bir iradeye sahip olduğunu gördüm. Eğer böyle olmasaydı, ona profesyonel bir sözleşme yapmazdım. Milli Takım, Bayern Münih... Kariyerinin bu kadar büyük olacağı birçok insan tarafından öngörülemezdi."

Gomez bu sezon kaç gol attı?

Mario Gomez, Stuttgart'ta bu sezon 24 maçta 1296 dakika süre aldı ve 7 gol 1 asistlik performans sergiledi. Gomez, Beşiktaş'ta ise 41 maçta 28 gol 5 asistle dikkatleri üstüne çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler