Galatasaray'da Bafetimbi Gomis Mauro Icardi'nin Geleceğine İlişkin Konuştu

05.06.2023 - 16:41 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 17:04

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi'nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis Mauro Icardi'nin Geleceğine İlişkin Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da yaz aylarının en merak edilen konusu ise Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'den kiralana Mauro Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağı. Takımın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Icardi'nin geleceği hakkında konuştu.

"Herkese özel bir oyuncu olduğunu gösterdi"

Fransız yayın organı L'Equipe konuşan Bafetimbi Gomis, Arjantinli golcü hakkında "Daha çok futbol & taktik odaklı konuştuk. Kendisini iyi hissetmesi, keyif alması ve yeniden goller atması için, PSG’de kaybetmişti bunları. Herkese özel bir oyuncu olduğunu gösterdiği için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de şov yaptı

Galatasaray'ın transferin son günlerinde kiraladığı yıldız oyuncu bu sezon Sarı-Kırmızılılar'ın şampiyonluğunda kilit rol oynadı. Galatasaray formasını Süper Lig'de 24 maçta terleten tangocu; 22 gol, 7 asistle yıldızlaştı.

İlgini Çekebilir
Icardi Galatasaray’da kalacak mı? Özbek net konuştu
Habere Git

Opsiyonu almak için çalışacaklar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur daha önce verdiklri demeçlerde sıklıkla Arjantinli golcünün bonservisini almak istediklerini sıklıkla dile getirdi.

Gomis yolcu

Galatasaray ile sözleşmesini 30 Haziran'da tamamalaycak 37 yaşınaki Fransız golcü kulüpten ayrılıyor. Bafetimbi Gomis dün Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı sosyal medya palyaşımında "Last Dance" ifadelerini kullanarak ayrılık sinyalini verdi.

Senin için hazırladığımız haberler