Bafetimbi Gomis, Futbolu Bırakacağı Haberlerini Yalanladı

25.02.2023 - 13:01 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 14:23

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis, futbolu bırakacağı haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bafetimbi Gomis, Futbolu Bırakacağı Haberlerini Yalanladı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bafetimbi Gomis'in sürpriz bir karar aldığı ve futbolu bırakacağı iddia edilmişti.

Fransız forvet sosyal medya hesabı Instagram'dan konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

"İddialar doğru değil"

Gomis açıklamasında, "Bugün hakkımda çıkan, "Sezon sonu futbolu bırakacak" haberleriyle olarak bir açıklama yapmam gerekiyor. Tamamen yanlış bilgiyle ve kötü zamanlamayla yazılmış bir haber. Gazeteci adına kibarca "Şanssızlık" diyelim.

Çünkü daha kazılacak bir şampiyonluk, atılacak çok gol, kazanılacak çok maç var. Futbolu sezon sonu bırakmak gibi bir düşüncem de yok. Türkiye'nin bu acılı gündeminde böyle bir haberle kamuoyunu meşgul etmek istemem. Futbolu bırakacağım iddiaları doğru değil. Saygılarımla" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Bafetimbi Gomis'ten sürpriz bir karar!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Sezon sonu kontratı sona erecek olan 37 yaşındaki oyuncu, ikinci sarı-kırmızılı döneminde forma giydiği 20 maçta 10 gol ve 3 asist kaydetti. 

Bafetimbi Gomis'in güncel piyasa değeri 900 bin Euro. Saint-Étienne altyapısında futbola başlayan Fransız forvet daha sonra; Troyes, Olimpik Lyon, Swansea, Marsilya ve Al Hilal'de forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler