Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'ten Mostafa Mohamed Açıklaması

24.07.2022 - 14:49 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 14:56

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, Fransa'nın Nantes takımına satın alma opsiyonu ile kiralanan Mostafa Mohamed hakkında konuştu. İşte detaylar.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'ten Mostafa Mohamed Açıklaması

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Gomis, geçtiğimiz günlerde Fransa'nın Nantes kulübüne satın alma opsiyonu ile kiralık olarak gönderilen Mostafa Mohamed hakkında konuştu.

"Nantes güzel bir işin kokusunu aldı"

Bafetimbi Gomis, "Nantes güzel bir işin kokusunu aldı. Mohamed istekli ve sevgiye ihtiyacı olan bir futbolcu. Bu sevgiyi ona verirseniz, size karşılığını verir." ifadelerini kullandı.

"Kalitesini en iyi kale önünde gösteriyor"

24 yaşındaki santrforun oyun yapısındam da bahseden Gomis, "Boşlukları iyi değerlendiren ve mücadeleden asla çekinmeyen bir oyuncu. Kalitesini en iyi kale önünde gösteriyor. Güçlü vuruşlarına ek olarak savunma bloğunu nasıl dağıtacağını da biliyor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
İşte Morutan'ın yeni adresi! Sürpriz takım...
Habere Git

Galatasaray'dan 250 bin Euro'luk kiralama bedeli karşılığında Nantes'e giden Mostafa Mohamed, Nantes'in satın alma opsiyonunu kullanması durumunda Sarı-Kırmızılılar'a 5.75 milyon Euro daha kazandıracak. Geçtiğimiz sezon 40 karşılaşmada görev alan Mısırlı golcü, 8 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler