Gomis'in menajerinden transfer hamlesi! Fenerbahçe...

27.04.2020 - 10:26 | Son Güncellenme: 27.04.2020 - 10:29

Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan Bafetimbi Gomis ile ilgili bir transfer iddiası gündeme geldi. Gomis'in menajerinin Fenerbahçe ile temas kurduğu iddia edildi. Transfer gelişmesiyle ilgili ayrıntılar...

Gomis'in menajerinden transfer hamlesi! Fenerbahçe...

Galatasaray formasıyla ortaya başarılı bir performans ortaya koyan Bafetimbi Gomis ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Gomis, Türkiye'ye mi dönecek? Yeni adresi Fenerbahçe mi olacak? Transfer iddiasıyla ilgili tüm detaylar... 

Gomis'in menajeri Fenerbahçe'ye haber gönderdi

Yeni sezon öncesi çok büyük bir kadro değişimine hazırlanan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sabah'ın iddiasına göre; Bafetimbi Gomis'in menajeri Etienne Mendy, Fransız golcünün transferi için Fenerbahçe ile temasa geçti. 

Opsiyon maddesi kullanılmayacak deniyordu

Bir süredir Suudi kulübü Al Hilal'ın Gomis'in sözleşmesindeki tek taraflı opsiyon maddesini kullanmayacağı konuşuluyordu. Mendy'nin 35 yaşındaki forveti F.Bahçe'ye önerdiği belirtildi.

Gomis Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor

Daha önce de iki kez Fener'in gündemine giren Gomis, tercihini Al Hilal'de kalmaktan yana kullanmıştı. Ancak; tecrübeli yıldızın bu kez Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Al Hilal'de Gomis kaç gol attı?

2017-18 sezonunda G.Saray ile gol krallığı yaşayan Gomis konusunda Sarı-Lacivertliler'in tavrı merak konusu. Fransız forvet Al Hilal'de 74 maça çıkarken, 54 gole attı ve 10 asist yaptı.

Al Nasr'ın da listesinde

Al Hilal'den ayrılması gündeme gelen Gomis'i bir başka Suudi kulübü Al Nasr'ın istediği öne sürülüyor. Ancak Fransız yıldızın artık Avrupa'ya dönmek istediği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler